Garet Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Jakie kratki pasują do tej dokładki? S-line czy coś innego? Czy moje oni halogeny zostają w górnej części zderzaka i później pasują w kratkach bez przeróbek?
kamelus_ Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Do MS musisz mieć ori kratki dedykowane do tej dokłaki. trudno znaleźć używane więc raczej ASO
Garet Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Jak ASO skoro to nie jest fabryka tylko firma tuningowaa
Litai Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Jak ASO skoro to nie jest fabryka tylko firma tuningowaa Prowadzą sprzedaż akcesoriów firmy MS Design.
kamelus_ Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Jak ASO skoro to nie jest fabryka tylko firma tuningowaaProwadzą sprzedaż akcesoriów firmy MS Design.Ale to pakiet który mogłeś zamówić kupujac nowe auto wiec w ASO dostaniesz czesci.
Garet Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Niewiedzialem. Dzieki ale cena bedzie kosmiczna.
turzol Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Nowe kratki do tego są na allegro teraz.
Tucholo Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 (edytowane) turzol, też prosiłbym o pokazanie kratek od MSa na allegro Bo ogólnie pytałem w ASO w Olsztynie i nie mieli. A w innych czytałem, że jak forumowicze dzwonili to też bieda Edytowane 21 Kwietnia 2016 przez Tucholo
BEX4 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 KRATKI od czasu do czasu sa na alledrogo ceny rożne od 100 za kratke do cen wyższych niż ASO jezeli chodzi o aso musiałem czekać na ich odpowoiedz ponieważ moje zapytanie o czesci ms design musieli kierować do centrali audi w niemczech i tak kratka przednia kazda po 550zł dokladka zderzaka przedniego 1600zł co najlepsze 3 kratki kosztują wiecej niż dokładka a przy zakupie dokładki dostajemy kratki ceny bez rabatów a wiadomo ze przy takim zakupie dostaniemy -10% czesci nie zawsze sa dostępne chyba centrala audi co jakiś czas zamawia od ms design kilka szt i czekają aż sie rozejdą
kodzak0 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Podgrzeje kotlecika. Panowie czy ta dokładka ma jakiś sens? https://allegro.pl/audi-a4-b6-sedan-kombi-tylna-dokladka-zderzaka-i7440446192.html
Rekomendowane odpowiedzi