kizek135 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Witam. Koledzy z Białegostoku, jaką firmę, gazowników polecacie do montażu instalacji lpg w a4 b6 1.8t 150km? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik93 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 LPG tech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaldar Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Witam Mam staga qbox 2 lata bez problemów montowany w ac Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PASSATB5 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Takada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawcioA4 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Jeżeli decyzja jeszcze nie podjęta to od siebie mogę z czystym sumieniem polecić firmowy warsztat LPGTECH na Dojnowskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczek76 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Siemka,jeśli nie będziesz modził z mocą to LPGTECH wystarczy a jeśli pójdziesz w program to Gryko czyli stagmag chociaż tani nie jest i ma długie terminy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaber Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Koledzy a ogólnie w podlaskim do kogo można się udać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipek808 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Przyłączam się do tematu gdzie i jakie podzespoły do audi a4 b7 1.8T jeśli chodzi o gaz?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medmaxx Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Od siebie nie polecam AC, przynajmniej do serwisowania. Polecam za to http://www.zumi.pl/1850186,ZU__Gazowe_Instalacje_Samochodowe._Marek_Sochon,Bialystok,firma.html Serwis ten polecił mi McGiver1.8T . Miałem tam upgradować swoją instalkę, ale przełożyłem to na następny rok. Zakład ten ma już doświadczenie w składaniu i strojeniu instalek LPG do 1.8T 300km+. Chłopaki stroją instalację tak jak należy: wyjazd na drogę do Bobrownik i poddawanie auta różnym obciążeniom, aż pod czerwone pole. Dla porównania panowie z AC wsiadali i robili parę przejazdów u siebie po parkingu poddając przy tym auto niskim obciążeniom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipek808 Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Przyłączam się do tematu gdzie i jakie podzespoły do audi a4 b7 1.8T jeśli chodzi o gaz?????? cześć i znalazłeś gazownika wartego uwagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi