em0t Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Witam. Mam pytanie bo jestem po wymianie dyszy rozpreznej . I mam pytanie w którym kierunku ma wskazywać . W stronę chłodnicy klimy czy tej chłodnicy w kabinie ?
baxy Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Tym dłuższym końcem w stronę parowania czy odwrotnie? Wysłane z mojego SM-N910F Tym dłuższym końcem w stronę parownika czy odwrotnie? Wysłane z mojego SM-N910F Wysłane z mojego SM-N910F
em0t Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Najlepiej jak by to było zaznaczone na rysunku . Ja mam założone ta żółta częścią w stronę kabiny . A podobno powinno być założone odwrotnie czyli biała częścią w stronę kabiny . Zgadza się ? Na drugiej fotce jest pokazane w którą stronę ma być .http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3074902.html . Czyli strzałka w stronę ściany godziwej.
greg2505 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 przecież napisałem ,że w stronę kabiny #2
greg2505 Opublikowano 8 Maja 2018 Opublikowano 8 Maja 2018 nie pamiętam jaki kolor kupowałem ,szczerze to w sklepie powiedziałem do jakiego auta chcę i jakąś dali ,chodzi 5 rok i jest ok
Rekomendowane odpowiedzi