tkamicki5 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Witam.miałem pare dni temu robiony serwis klimatyzacji.pierwszy raz taki zabieg robiłem no i było te ozonowanie i teraz czuje jak wchodze do auta taki właśnie dziwny zapach,czy to normalne?zwietrzeje to? i jak załączam klime to tak wyrażniej to czuć a tym bardziej jak obieg wewnętrzny włącze...i tak zastanawiam sie czy to normalna rzecz po ozonowaniu...??
Chadury89 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Normalka. Przypomina on zapach powietrza po burzy, tylko wyrazniejszy. utrzyma sie kilkinascie dni
tkamicki5 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Aha,czyli nie mam sie czym przejmować tak? a jeszcze chciałem zapytać,w miejscu pod nogami pasażera z przodu gdzie jest ta kratka co obieg wewnętrzny zasysa powietrze to w niej powinna być taka jakby gąbka?macie też takową?
primaballerina Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zapachem nie ma się co przejmować, u mnie było też czuć go przez kilka dni
Gigs Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Gąbkę ma raczej każdy fabrycznie, a zapach idzie od parownika klimy, świadczy to o tym że klima została dobrze oczyszczona.
Rekomendowane odpowiedzi