Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[RS4 B7] Dzis odebrałem RS4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bieda w środku bo nawet tempomatu niema :tongue4:

jest tempomat :tongue4: :> zobacz na zdjęciu z boku wnętrza, przełącznik niżej kierunkowskazów :rolleyes:

Coś nie widać na tym zdjęciu :tongue4:

Przydaje się nawet i w PL tylko trzeba pamiętać że się go ma ;)

Opublikowano

Ktoś tu kradnie marzenia...

Ktoś tu ukradł moje marzenie...

Boże daj mi siłę do pracy abym ja mógł być złodziejem cudzych marzeń...

Gratuluje... :good:

Opublikowano

chyba trzeba wiedziec gdzie patrzec za tempomatem, jest na zdjeciu, widac jak byk... i sie przydaje, mam i uzywam na autostradzie. Gratuluje pieknego autka, pozdr.

Opublikowano

chyba trzeba wiedziec gdzie patrzec za tempomatem, jest na zdjeciu, widac jak byk... i sie przydaje, mam i uzywam na autostradzie. Gratuluje pieknego autka, pozdr.

rowniez mam tempomat i go uzywam nawet w miescie :) Jak sie potrafi to sie korzysta :cool1:

Opublikowano

No proszę carfit gdybym nie czytal twojego watku na SIPie to bym sie ciebie tu nie spodziewal ale widze ze zadzialales szybciej niż myslalem a w dodatku z takim pojazdem to jak najbardziej wypada :wink4:

Edwin auto mega :good: mam nadzieje ze będziesz zadowolony i dostarczy cie wielu wrażeń !

Opublikowano

AUTO BAJKA:) KOLOR SLICZNY WNETRZE WYJEB... W KOSMOS!!:) no i ten motorek ryczace 4.2 bah ... boski samochod , najlepszy jaki tu widzialem .

CO do tempomatu ... mnie osobiscie przydal sie pare razy ale ogolnie uwazam ze moglbym go nie miec - nie no szpan jset ustawiam predkosc zdejmuje noge z gazu i fajnie ale ...1. usypia na autostradzie czego doswiadczylem po przerobieniu 1600km ( na ktotkie do 400-500 km po autostradzie moze sie przydawac ale powodowuje ospalosc). 2. nie jest to oszczedny wynalazek w sensie spalania . 3. wole miec pelne panowanie nad samochodem :P

Opublikowano

A nie dawno kumpel jarał się że widział Kuzaja jak jechał w białej RS4, już wiem która to była :kox:

Gratki :good::notworthy:

Opublikowano
  • Autor

Zrobiłem 3 tys. km i powiem tak: RS4 jest rewelacyjne !!! odkryłem co prawda kilka wad ale da sie przeżyć . :evil: m.inn. nie nadaje się na kręty tor, pomimo wyłączenia ESP , w krytycznej sytuacji i tak działa, trzeba wyjąc bezpiecznik :rolleyes:, ma trochę mało schowków na pierdoły, troche za mały zbiornik paliwa , to tyle co zdązyłem zauważyć.

Jesli chodzi o silnik, trakcje, komfort, to rewelacja :good: Jechałem razem z kolegą do wawy , on STI po remapie 330 KM , 490 Nm , i nie ma żadnych szans ! Ja spalanie 17lit, on ponad 25 :evil:, i wychodził z auta jak pijany :polew:

Fotele Recaro, to majstersztyk , po przejechaniu prawie ciągiem 800km, nic mnie nie boli i nie wychodze z auta jak paragraf :evil:

Jednym słowem RS4 wart jest tych pieniedzy bez wątpienia :hi:

Opublikowano

Zrobiłem 3 tys. km i powiem tak: RS4 jest rewelacyjne !!! odkryłem co prawda kilka wad ale da sie przeżyć . :evil: m.inn. nie nadaje się na kręty tor, pomimo wyłączenia ESP , w krytycznej sytuacji i tak działa, trzeba wyjąc bezpiecznik :rolleyes:, ma trochę mało schowków na pierdoły, troche za mały zbiornik paliwa , to tyle co zdązyłem zauważyć.

Jesli chodzi o silnik, trakcje, komfort, to rewelacja :good: Jechałem razem z kolegą do wawy , on STI po remapie 330 KM , 490 Nm , i nie ma żadnych szans ! Ja spalanie 17lit, on ponad 25 :evil:, i wychodził z auta jak pijany :polew:

Fotele Recaro, to majstersztyk , po przejechaniu prawie ciągiem 800km, nic mnie nie boli i nie wychodze z auta jak paragraf :evil:

a ile pali ci po mieście,powiedzmy w chwilach,kiedy niema za dużo korków,bo w korkach to i diesel spali?

Opublikowano
  • Autor

a ile pali ci po mieście,powiedzmy w chwilach,kiedy niema za dużo korków,bo w korkach to i diesel spali?

ok. 20l/100[br]Dopisany: 07 Grudzień 2008, 08:16_________________________________________________Wklejam parę ładniejszych zdjęć :)

http://carfit.fotosik.pl/albumy/554044.html

Opublikowano

Witam kolegę.

ja również od miesiąca latam RS4 i potwierdzam,auto bardzo uniwersalne,szybkie i ładne.Zazwyczaj te słowa się wykluczają.

BTW masz może wgrany update softa przez serwis?

Opublikowano
  • Autor

Nie mam pojęcia :shocked:, a co on daje , ewentualnie eliminuje ? robią to na gwarancji ?

Opublikowano

Piękna Audica :).

Ja wczoraj odebrałem A4 B8 2.0TDI i też nie mogę się nacieszyć, choć to już inny wymiar ;).

Pozdrawiam i szerokości.

Opublikowano

Nie mam pojęcia :shocked:, a co on daje , ewentualnie eliminuje ? robią to na gwarancji ?

Robią to wszystkim RS4 aczkolwiek nie muszą klienta o tym powiadamiać(moga wgrać nowego softa podczas rutynowego przeglądu). Nowy soft obcina trochę moc i moment w całym zakresie niestety :( Sprawdzone na 3 RS-ach,nasze wykresy nakładały się na siebie więc innej możliwości nie ma. 3 auta z IDENTYCZNYM niedoborem mocy raczej się nie zdarzają.

Na szczęście można wrócić do wcześniejszego softa :evil:, pytanie tylko jak to się ma u Ciebie bo Ty z tego co widzę masz gwarancje.

Niestety nikt ze znajomych w audi nie mógł odpowiedzieć na pytanie-po co wgrywać nowy soft.Nie wiedzieli też o przycięciu mocy i momentu. Czyżby coś się im w Rs-ach ukręcało i dla spokoju ducha pościągali trochę? Jeżeli tak to baardzo nie fair wobec klienta.

Znajomy z pewnej gazety juz się tym zaineresował :mysli:

Opublikowano
bialy jset w modzie
moda jak kobitka, zmienną jest :decayed:

1 RS4-y była sedan... :gwizdanie:

Opublikowano
bialy jset w modzie
moda jak kobitka, zmienną jest :decayed:

1 RS4-y była sedan... :gwizdanie:

co do mody tez mam swoje zdanie na ten temat:). Nie mowie ze to moj ulubiony kolor bo jest modny ale przyznaje ze wyglada super.

a co do 1szego rs4 to ...ciekawe wydawalo mi sie ze pierwszy wlasnie byl kombi :gwizdanie:

Opublikowano

mnie też tak się "wydaje", że sedan :kox: RS6 to wiem, że na pewno avant pierwszy :wink4:

Opublikowano

:gwizdanie:

Model rs4 jest pochodna rs2 ktore bylo produkowane jako avant. RS4 to nic innego jak rozbudowane i poprawione s4- (ktore bylo sedanem), ale RS4 b5 bylo produkowane tylko w wersji kombi. RS4 b6 tez byl produkowany jako kombi. Dopiero model b7 jako pierwszy w RS4 otrzymal sedana- zapewne nie chcialo im sie modyfikowac budy avanta a ze s4 byl sedanem podrasowano silnik zawieszenie i wio - rynek czeka. potem byl dopiero kombi - wiecej przerobek.

Dlatego nie masz racji mowiac ze pierwszy rs4 byl sedanem - tak byl ale rs4 b7.

Wiec nawiazujac do histori modelu RS2 i RS4, ja uznaje RS4 jako kombi :kox:

Opublikowano

potwierdzam - ale nie zbaczajmy z tematu przepięknej furki naszego kolegi