mario.mario Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 witam, zakładał ktoś gaz w warsztatowni w lublinie? jakie opinie o montażu? jakieś problemy z użytkowaniem? jak z późniejszym serwisem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azure Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Poszukaj, pisałem tu o nich. Osobiście polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprat Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 popieram przedmówcę. też montowałem - zero problemów a od grudnia 2015 najezdzilem juz ponad 10 tysięcy na LPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azure Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ja do 20kkm dobijam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoman Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Co do Warsztatowni się nie wypowiem bo nie miałem z nimi do czynienia, ale polecam Bartosza Malca z Osmolic pod Lublinem, rok temu zakładałem instalację i wszystko w porządku w dobrej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Polecam !! Jeżeli chodzi o Lubelszczyznę to Warsztatownia jest numerem jeden. Różnych gazowników znam, ale takich magików jak chłopaki z Wojciechowskiej to nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamusV6 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Montowałem w lipcu w moim ASN'ie. Ogólnie polecam, znają się na rzeczy. No i co ważne - po montażu pokazano mi zdjęcia z przebiegu montażu, w tym zdjęcia auta ze zdjętym kolektorem ssącym. Całość zamontowana na prawdę schludnie, pod maską aż miło patrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi