aborygen Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Witam. Panowie kolega chce kupić paska b6 który jeździł przez pierwsze lata w Belgii. I mam pytanie czy sprawdzi u nas w aso jego historię?
Kamyk Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 tak jeśli rzecz jasna jeździł tam do ASO
aborygen Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2016 dzięki za informację byłem teraz w skodzie na sprawdzenie vin szkoda gadać Polska uczciwość
Jakoob Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Poszukaj ludzi, co za klikadziesiąt PLN mają dostęp do historii, ogłoszeń nie brakuje.
boguki Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 W skodzie podobno juz Audi i VW nie sprawdzają darmozjady jedne. Jak jeszcze nie sprawdziles to adezwij sie na pw to dam Ci namiar na goscia z forum vw, ktory ma dostęp do historii Wysłane z mojego m2 note przy użyciu Tapatalka
aborygen Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Byłem w skodzie i koledzy sprawdzili. Co innego sprzedający a co innego historia
Rekomendowane odpowiedzi