Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

S4 b5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przedstawiam mojego Smerfa :)

typowa seria silnik AGB 265hp rocznik 1999

wyposażenie:

-4 poduchy

-4 elektryczne szyby

-2 podgrzewane fotele

-jasna skórzana tapicerka

-xenony

-nagłosnienie bose

-zmieniarka płyt cd

-tempomat

-elektrycznie pompowane lędzwie

itd itp

narazie zrobiony oczywiscie serwis, odmalowane koncówki na czarny połysk bo były juz w ciapki i mnie to drazniło ;p i wymiana egt ;p

w planach?

hmmmm na początek lakiernik tzw poprawki lakiernicze by ją zrobic na lalke, wymiana wyswietlacza w liczniku bo nic nie widac ;p dokupienie halogenów bo są drogie i ktos chyba wczesniej sprzedał jak przycisło go z kasą hah ;p wymiana boczków z przodu na skóre ( nie wiem dlaczego nie ma moze angol) następnie planowane podniesienie mocy do 400++ i wszystkiego co z tym związane heble, chłodzenie, sprzęgło ;p zobaczymy czy się uda ;p

aaa i wywalenie tego przypałowego spojlera :P

Clipboard01.jpg

DSC01565.jpg

DSC01568.jpg

DSC01569.jpg

DSC01570.jpg

Edytowane przez Golden05

Opublikowano

Ładna sztuka . Fajne plany .

Opublikowano

Piękny kolor,trochę się dopiesci i będzie pięknie się prezentować

Opublikowano
  • Autor

co do koloru to byłem sceptyczny dopiero mi się spodobał jak pobyła u mnie ze 3 dni szczerze mówiac ;p ale jest niepowtarzalny z palety RS z tego co się dowiedziałem, sprawdzana pod miernikiem i nie była malowana dlatego się zdecydowałem bo wczesniejsze które oglądałem to szroty, jak mnie przewozili to moje tdi po modach 2 razy lepiej ciągneło ( tą stawia bokiem na asfalcie suchym jak depne)nie liczac o wskazaniach miernika po 1000 mikronów albo error ;p dlatego długo się nie zastanawiałem i kupiłem ten egzemplarz, przynajmniej wiem że nie była bita chodz jest duzo do poprawek lakierniczych ;) w sumie jak się na nia tak patrzy to z perspektywy zwykłego użytkownika jest sliczna dla mnie jest tragedia ;D typowo co w audi, doly drzwi nadkole jedno z przodu ma ognisko rdzy , drugie jest wgniecione co jeszcze hmmm odpryski na masce, tylnia klapa standard w a4/s4 i takie duperelki zbieram na lakiernika bo wycene poprawek juz mam zabolało ;p ale lakiernik taki co maluje porszawki itd takze wiem że zrobi idealnie :) ładny lakier ale drogi na wstępie powiedział :)

Edytowane przez Golden05

Opublikowano

B5 in love :whistling::wub:

Czekam na więcej zdjęć, dopieszczenie lakieru i relację z modzenia :)

Powodzonka! Gratuluję furki :)

Opublikowano

No super sprzęcik, widzę że to raczej nie nogaro blue.

Opublikowano
  • Autor

No super sprzęcik, widzę że to raczej nie nogaro blue.

nie nie :) nie wiem co to za kolor dla mnie to smerf :P

Czekam na więcej zdjęć, dopieszczenie lakieru i relację z modzenia
Powodzonka! Gratuluję furki

lakiernik powiedział że pomaluje ją dopiero w lato w najlepszym okresie i 3 tyg u niego :) takze sobie poczekam jeszcze troche ;p

Opublikowano

Ładna Eska :naughty: Dobre masz plany no i jak dla mnie wielki plus za to, że sedan :decayed:

Opublikowano

Ładna sztuka :) Widziałem ją na OLX i wyglądała na zadbaną tylko kolor nie ten :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Ładna sztuka Widziałem ją na OLX i wyglądała na zadbaną tylko kolor nie ten

masz racje była na OLX ;p ale czy mówimy o tej samej nie wiem bo ta była 2 dni ;p potem przeszła w moje ręce ;p

Opublikowano

a czemu z przodu boczki czarne a z tyłu białe?

Opublikowano
  • Autor

a czemu z przodu boczki czarne a z tyłu białe?

z przodu jest szmata z tyłu skóra, tak jak pisałem w pierwszym poscie, nie wiem dlaczego ;p moze dlatego że to angol, napewno nie krajowy, posiada karte pojazdu ale nie pisze w niej pochodzenia, bądz może jak to boczki i biała skóra były w takim stanie ze ktos zmienił ;p ale bardzie podejrzewam to pierwsze ;p samochód sprowadzony do pl w 2012, musze sie zebrac do aso i się dowiedziec pochodzenie :) chodz nie wiem czy mi to w ogóle potrzebne :)

Edytowane przez Golden05

Opublikowano

a zderzak z tyłu przed lift. Tył nie był walony? Bo raczej nie wymienia się zderzaka w tą stronę, bardziej z przedlifta na polifta :decayed:

Opublikowano
  • Autor

nie nie był kolego juz sciągałem zderzak i jest wszystko ok :)

Opublikowano

Ładny egzemplarz :) Chodź póki co prezentuje się tak ponuro. Kwestia do ogarnięcia :D Standard - ogarnąć lakier, koło, zawieszenie + inne pierdółki i będzie pięknie :banan:

Opublikowano
  • Autor

a zderzak z tyłu przed lift. Tył nie był walony? Bo raczej nie wymienia się zderzaka w tą stronę, bardziej z przedlifta na polifta

pewnie ktos kiedys połamał i zmienił, na tanszy rocznik 1999 z maja moze jest na przełomie lifta i jeszcze nie wsadzali innego zderzaka, w a3 1999 (przełom lifta)mam połowe rzeczy po liftingu głównie srodek i klamki zewnętrzne ;p w kazdym bądz razie pod zderzakiem wszystko w porządku :)

Edytowane przez Golden05

Opublikowano

Pierwsze wrażenie seria pewnie przez ten kolor :D i ten zderzak z tyłu wyglada jak mój smerf :)

Opublikowano

to jest półlift. masz zegar w liczniku analogowy

Opublikowano

S4 ładna powodzenia w modach i szerokości. Nie kupiłeś ja pod łodzią może ?

Opublikowano
  • Autor

to jest półlift. masz zegar w liczniku analogowy

tak analogowy :)

S4 ładna powodzenia w modach i szerokości. Nie kupiłeś ja pod łodzią może ?

piotrków trybunalski :))

Edytowane przez Golden05