Golden05 Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) Edytowane 26 Lutego 2017 przez Golden05
Golden05 Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Opublikowano 26 Lutego 2017 odmalowana i zrobiona prawie na tip top mechanicznie
LuckyLuke93 Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 Dnia 19.4.2016 o 18:00, Golden05 napisał: Witam przedstawiam mojego Smerfa typowa seria silnik AGR 265hp rocznik 1999 wyposażenie: -4 poduchy -4 elektryczne szyby -2 podgrzewane fotele -jasna skórzana tapicerka -xenony -nagłosnienie bose -zmieniarka płyt cd -tempomat -elektrycznie pompowane lędzwie itd itp narazie zrobiony oczywiscie serwis, odmalowane koncówki na czarny połysk bo były juz w ciapki i mnie to drazniło ;p i wymiana egt ;p w planach? hmmmm na początek lakiernik tzw poprawki lakiernicze by ją zrobic na lalke, wymiana wyswietlacza w liczniku bo nic nie widac ;p dokupienie halogenów bo są drogie i ktos chyba wczesniej sprzedał jak przycisło go z kasą hah ;p wymiana boczków z przodu na skóre ( nie wiem dlaczego nie ma moze angol) następnie planowane podniesienie mocy do 400++ i wszystkiego co z tym związane heble, chłodzenie, sprzęgło ;p zobaczymy czy się uda ;p aaa i wywalenie tego przypałowego spojlera Bardzo ładne auto. Sądzę że czarne felgi z połyskiem by pasowały do tego koloru. Jeśli chodzi o podkręcenie mocy to jestem za ? Powiesz nam co trzeba zrobić żeby z tego silnika wyciągnąć taką moc? Pozdrowienia
Golden05 Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Opublikowano 1 Marca 2017 wymiana podzespołów na wieksze bardziej wydajniejsze w sumie jak w kazdym TDI, turbiny , wtryski, ic , pompa, program, sprzegło , heble, wałki, zalezy kto w jaka moc chce uderzyc
Bartender Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Ładna eSka Ale jak dla mnie dokładka w esowym zderzaku z tyłu w kolor - na minus... Rozważ black piano
Golden05 Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Opublikowano 1 Marca 2017 (edytowane) jak oddawalem do malowania to tak własnie miało byc tylko ze lakiernik "zapomniał" o tym, mam sie z nim ugadac zeby mi to poprawił albo okleje Edytowane 1 Marca 2017 przez Golden05
Bartender Opublikowano 2 Marca 2017 Opublikowano 2 Marca 2017 To dobrze, bo poza tym drobnym szczegółem to naprawdę fajne autko
Gość Opublikowano 2 Marca 2017 Opublikowano 2 Marca 2017 (edytowane) silnik agr powiadasz? popraw na agb bo agr to 1.9 :-) grill albo ori rs albo niech wroci eskowy, znaczek s4 na klapie źle umiejscowiony psuje całość, dograj szczegoly i bedzie malina Edytowane 2 Marca 2017 przez uszol
lukaszlsw Opublikowano 2 Marca 2017 Opublikowano 2 Marca 2017 Ciekawy kolor, + za to że sedan , troche wizualnie do ogarnięcia. Jak tam motor, rób egt bo doładowanie tnie i paliwem podlewa. Szkoda ze tak daleko mieszkasz bym Ci prześwietlił ją dokładnie:D
Golden05 Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Opublikowano 10 Marca 2017 Dnia 2.03.2017 o 16:45, uszol napisał: silnik agr powiadasz? popraw na agb bo agr to 1.9 :-) grill albo ori rs albo niech wroci eskowy, znaczek s4 na klapie źle umiejscowiony psuje całość, dograj szczegoly i bedzie malina Dzieki za spostrzegawczosc znaczek na klapie juz poprawiłem jakis czas temu z tym grilem to masz racje, czekam na okazje jak sie cos trafi w rozsadnej cenie oryginalny mam w garazu Dnia 2.03.2017 o 16:56, lukaszlsw napisał: Ciekawy kolor, + za to że sedan , troche wizualnie do ogarnięcia. Jak tam motor, rób egt bo doładowanie tnie i paliwem podlewa. Szkoda ze tak daleko mieszkasz bym Ci prześwietlił ją dokładnie:D z motorem jest wszystko ok, tylko wywala mi bład przepływki i nie wiem od czego , wymieniłem na inna i to samo, wtyczke wymieniłem, to samo,jak znajde chwile do wstawie do mechanika bo ostatniu krucho z czasem u mnie a co do egt to wymieniłem oba z czego jeden padł po 2 dniach i musze poszukac albo plytke wymienic
Golden05 Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) Panowie, jestem w trakcie modzenia przy lampach tylko zastanawiam sie czy nie za ciemne zrobiłem ;p nie mam zdania w zasadzie moze ktos doradzi czy zoostawic takie czy przemalowac? Edytowane 13 Marca 2017 przez Golden05
enczu Opublikowano 13 Marca 2017 Opublikowano 13 Marca 2017 Ja osobiście bym zerwał folie i malował środki jak już bardzo chcesz czarne lampy. Ani folia praktyczna, bo soczewa nie da tyle światła, ani to ładne jak dla mnie. Przyciemnianie lamp to do gulfów
Golden05 Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Opublikowano 14 Marca 2017 nie ma foli ramki w czarny mat a srodek taki ciemniejszy srebrny metalik, chyba troche za ciemny... dlatego taki efekt powstał, srodek miał zostac chromowany ale niestety został na tasmie jak oklejałem i musiałem improwizowac
OficeR Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Mi tez sie wydawalo ze na klosz poleciala folia, tak to wyglada. Ale jak udalo sie bez niej taki efekt uzyskac to jak najbardziej na + dla mnie [emoji106]
Golden05 Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Opublikowano 19 Marca 2017 (edytowane) Niedzielne nudy trzeba podwiesic wydech wyzej bo wisi Edytowane 19 Marca 2017 przez Golden05
Bartender Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 Od razu lepiej! Tył zyskał wiele ale jakość zdjęć... pozostawia wiele do życzenia
Golden05 Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) niestety moj tel słabo robi zdjecia po zmroku pozniej zrobie poki jest jasno to wrzuce ładniejsze Zawartość dodana 36 minutes later Edytowane 20 Marca 2017 przez Golden05
Gość Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 Mówiłeś, że poprawiłeś znaczek s4 na klapie a ja widze co innego
Golden05 Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) Dnia 20.03.2017 o 17:24, uszol napisał: Mówiłeś, że poprawiłeś znaczek s4 na klapie a ja widze co innego ale ze w nie odpowiednim miejscu czy ze krzywo bo nie rozumiem? kombi miało nizej znaczek niz sedan podeslij jakas fotke jak powinien wygladac ogólnie to musze wymienic bo odpadł ten czerwony element na myjce... Edytowane 21 Marca 2017 przez Golden05
Golden05 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) spot Audi ślask Zawartość dodana 4 minutes later Zawartość dodana 6 minutes later Zawartość dodana 9 minutes later Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez Golden05
Rekomendowane odpowiedzi