cabanmat Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Cześć Działa wam wszystko z płatnościami PAYu na allegro ? U mnie informacja nie wychodzi do banku i płatność nie może się zrealizować... Tzn wszystko się robi, płatność zyskuje stan Rozpoczęta i tam może sobie wisieć.. Bank rozkłada ręce bo nie dochodzą do nich żadne informacje... kazali kontaktować się z allegro... Czy ktoś ma podobny problem ? Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez cabanmat
Hugo Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Skontaktuj się z allegro. U mnie lata bez problemu.
cabanmat Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Bank mnie odesłał do allegro, ból w tym, że na odpowiedź od nich czeka się kilka dni...
Fido Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Spróbuj na innej przeglądarce lub kompie.
jospethe Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Albo wyczyść wszystkie dane w przeglądarce . Historie , hasła, ciasteczka itp Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez jospethe
Rekomendowane odpowiedzi