wentyl Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 witam mam problem ,byłem u mechanika na kącie wtrysku i przy okazji sprawdziłem wszystkie podzespoły i co sie okazało wyskoczyło na kompie ,że moduł komfortu uszkodzony , ale najdziwniejsze jest to że nie ma żadnych oznak tego i wszystko działa bez zarzutu .Co to może być i na co sie szykować . w razie najgorszego ile musze wybecalowac za taki moduł i gdzie najlepiej kupić. Może da sie naprawić .pomóżcie ;(
Sztomel Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 bląd skasowany ? powtórzył się po ponownym podpięciu vaga ? jeśli wszystko działa tak jak powinno to po co się martwić na zapas.
wentyl Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Opublikowano 30 Listopada 2008 niestety nie można go wykasowac i nie wiem co będzie dalej na razie jest ok
wentyl Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Opublikowano 30 Listopada 2008 no właśnie nie wiem jaki tylko pisze że uszkodzony moduł komfortu
Musashi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 podaj nr bledu. to powiemy co i jak. moze jakis problem z kablami. auto miales bite? moze byla uszkodzona jakas wiazka. modulu szukaj na allegro. pusc mi vin na PW to podam jaki nr katalogowy powinien miec
Rekomendowane odpowiedzi