Joziek79 Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Nie zawsze najlepsze jest to co się świeci
danielciagala Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Paweł święta racja. Niestety większość ludzi kupuje oczami a nie głową :-)
Shon Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Opublikowano 9 Maja 2016 Nikt nie powiedział, że kupuje oczami A jak już jesteśmy w temacie V6, warto rozglądać się także za 2.4? Też nie ma praktycznie żadnych na sprzedaż, ale jednak będzie większa szansa, że coś sie pojawi, niż gdybym patrzał tylko na 2.8
Joziek79 Opublikowano 9 Maja 2016 Opublikowano 9 Maja 2016 Prawie wszystko to samo, spalanie, budowa, cześć części nawet pasuje, tylko koni mniej
Emejcz Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 Ile tego oleju chleje? Jest odczuwalny spadek mocy na lpg?Ja w swojej od wymiany do wymiany nie dolałem nawet grama. Na miarce ciut ubyło ale w zakresie.W v-ce raczej oleju ubywa jeśli ktoś uszczelek nie ogarnie. Dwie uszczelki to 150 zł ,do tego eżektor za 100 i jest spokój. Podobno to właśnie on jak jest zapchany powoduje wycieki. Co do gazu zależy pewnie od magika który montuje instalację i co tam wsadzi. Ja nie odczuwam spadku, być może jest ale tak mały że nie zauważam w normalnej codziennej jeździe. Czego byś nie zrobił, to lekki spadek mocy na LPG jest odczuwany, chociaż to chyba bardziej moment spada, a nie moc w KM. Takie moje zdanie.
cna Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 Mam 2.8 ACK, 19 letni motor , upocony parę rzeczy trzeba zrobic ale smiga miło w trasie do 10 łyknie w mieście i 15 potrafi , raczej nie sugeruje się fisem
azure Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 Dlatego pytanie zadałem do tylnego mostu swoją drogą 20 litrów to może palić V8, a nie półtora litra mniejsza szóstka, no chyba, że koleś naprawde się ściga na każdych światłach, wtedy można sie bać też o inne podzespoły auta V8 to 20l zje w mieście przy głaskaniu...
Joziek79 Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 http://olx.pl/oferta/audi-a4-piekne-a4-w-quatrro-full-opcja-jedn-wlasciciel-recaro-bosse-CID5-IDfMBPH.html tu mi się rzuciło w oczy, wypas fajny ale musiał byś sam obejrzeć.
Rekomendowane odpowiedzi