beny. Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Cześć, szukałem i szukałem, ale nie znalazłem owego tematu. Kupiłem właśnie zestaw wahaczy MS i zastanawiam się czy wymieniać śruby czy jednak zostawić stare. Pomożecie z dylematem ? Pozdrawiam
jospethe Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 (edytowane) Możesz wstawić nowe jak dali w zestawie. Ja zostawiłem stare bo zawieszenie miałem trw a pożniej kupiłem MS więc nie wiem jak z wytrzymałością śrub z MS jest Edytowane 29 Kwietnia 2016 przez jospethe
beny. Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2016 (edytowane) No właśnie nie wiadomo. Dzięki za opinie. Ktoś może jeszcze coś powie ? Włożyłem wszystkie nowe śruby, po pierwsze wyglądały o niebo lepiej niż moje (wyrdzewiałe gwinty) po drugie wytrzymałością na rozciąganie i granica plastyczności w ogóle się nie różniły 10,9 (Chyba nie mogli sobie napisać ot tak takiej wartości) po trzecie miałem oryginalnie 3 bądź 4 śruby o wartości 8.8 Zobaczymy, mam nadzieję, że nie zetnie mi żądnej z nich Pozdrawiam Edytowane 2 Maja 2016 przez beny.
Emejcz Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 Śruby od MS'ów są ok. Ja zakładałem nowe te które były w złym stanie.
Rekomendowane odpowiedzi