wit.s Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 Jakaś częśc elektroniki odpowiedzialnej za oświetlenie wnętrza jest w pompce centralnego. To wiem, bo na forum znalazłem. Ale, po zdemontowaniu pompki centrala przestały działać elektryczne szyby. Czy to jest właściwy objaw, czy też coś spartaczyłem?
staniek Opublikowano 16 Lutego 2007 Opublikowano 16 Lutego 2007 Witam kolegów problem z oświetleniem tkwi w pompce do centralnego zamka bo to ona steruje oświetleniem wnętrza, centralnym zamkiem i elektrycznymi szybami. Przeważnie wystarczy przeczyścić styki w kostkach zasilających. A ja z kolei znalazłem to a to link do tego tematu: http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=6151 Pozdrawiam!
kapsel Opublikowano 16 Lutego 2007 Opublikowano 16 Lutego 2007 Nic się nie martw zrobimy pompke to i szyby zaczną chodzić bo bez pompki nie chodzą (lampka wewnętrzna też pewnie nie działa)
wit.s Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Opublikowano 16 Lutego 2007 Dzięki chłopaki. Po pracy dostep do kompa tylko via kom, więc szukaczka praktycznie nie działa, a grzebałem w nocy trochę w autku i mnie nerwica przytłukła. To temat właściwie można zamknąć.
kalina Opublikowano 16 Lutego 2007 Opublikowano 16 Lutego 2007 Witam jak to płytka, to mam taką, bo wymontowałem wirnik a płytka został, jak chcesz to ci dam bo mi nie potrzebna.
Rekomendowane odpowiedzi