andreA4 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Witam i przedstawiam moja A4 2.4 v6 Tak wygladala jak ja kupilem, typowy standard Myslalem nad felgami....i w tym czasie znaczki z tylu zostaly sciagniete po dluzszej chwili wymyslilem i kupilem 18" RS6 z oponami 225/40/18 do tego zostal jeszcze zalozony zestaw HID 6000k. Narazie to tyle z moich przerubek. Mysle jeszcze nad lusterkami od RS4 matt, 30-40mm w dol a potem zobaczymy Pozdrawiam
qoperek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 wszystko cacy tylko kiera nie po tej stronie p
Nowak_zg Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 bardzo fajna a4... gustownie liznięta tylko gleby jej brak bierz zdecydowanie -40 lub wiecej bo w anglii sa lepsze drogi niz u nas to mozna glebe robic gratki
Piechol Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 gleba koniecznie, felgi moje ulubione pogratulować
AdamsDH Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Furka wypasiona, mody cynka Tylko nie lubie jak pasazer trzyma kierownice :-D Smiesznie to wyglada na fotce, kwestia przyzwyczajenia Pozdrawiam
f_maciek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Gratulacje. Cudowny silniczek, ta jego praca.... V6 nic dodać nic ująć
Buszek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 V6 to V6 bardzo ładny kolorek też mi tam i bez tej gleby sie podoba
franio Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 fajny, nawet bardzo, ale jeden minus... automat jak wrócisz do polszy daj znać przerobimy na naszą mańkę
andreA4 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2008 Dziekuje wszystkim za wasze opinie Co do automatu to nie narzekam, mialem wczesniej A6 C4 na manualu i powiadam wam ze idzie sie namachac tymi biegami a szczegolnie w Londku wiec wole automat. co do gleby to jezeli zostawie sobie to autko to pewnie poleci w dol, jedno jest pewne zderzak od S4 musi byc cos na ten typ pozdro P.S jednego mi tylko brakuje ... QUATTRO
szybki34 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 fajny, nawet bardzo, ale jeden minus... automat jak wrócisz do polszy daj znać przerobimy na naszą mańkę To kolejny wielki plus - automat.
zadra Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Dziekuje wszystkim za wasze opinie Co do automatu to nie narzekam, mialem wczesniej A6 C4 na manualu i powiadam wam ze idzie sie namachac tymi biegami a szczegolnie w Londku wiec wole automat. co do gleby to jezeli zostawie sobie to autko to pewnie poleci w dol, jedno jest pewne zderzak od S4 musi byc cos na ten typ pozdro P.S jednego mi tylko brakuje ... QUATTRO Święta racja z QUATTRO a i z automatem jest relaks zwłaszcza w Lądku Widać, że kolega dużo się udziela w Londyńskim FanClubieA4 Jeżuuuuu ale fajowe laki na tej Na zdjęciu widać, że pierwszy wypust S4(lampy i kierunek przed liftowe) Jak bedziesz chciał przyciemniać szyby to zapraszam do Skyline : Skyline Solar Control Ltd 1 Tudor Enterprise Pk Tudor Rd, Harrow, HA3 5JQ, London, United Kingdom +44 20 84260574
michu93 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 już dziś mówiłem, że ostatnio dużo automatów nam przybywa :gwizdanie: zacne autko, mógłby byc dieselek ale plany mi sie podobaja. Kurde zawsze się chciałem przejechać autem z kierą po prawej stronie... kiedyś siedziałem w takim pasku, ale był niezdolny do jazdy
andreA4 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2008 Święta racja z QUATTRO a i z automatem jest relaks zwłaszcza w Lądku Widać, że kolega dużo się udziela w Londyńskim FanClubieA4 Jeżuuuuu ale fajowe laki na tej Na zdjęciu widać, że pierwszy wypust S4(lampy i kierunek przed liftowe) Jak bedziesz chciał przyciemniać szyby to zapraszam do Skyline : Skyline Solar Control Ltd 1 Tudor Enterprise Pk Tudor Rd, Harrow, HA3 5JQ, London, United Kingdom +44 20 84260574 Dzieki jak sie juz namysle to pewnie podjade. A ty jestes w Londku? jak tak to zapraszam na spota prawdopodobnie 20.12 w Oxford.
zadra Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Dzięki jak sie juz namyśle to pewnie podjadę. A ty jesteś w Londku? jak tak to zapraszam na spota prawdopodobnie 20.12 w Oxford. Niestety, już mnie tam nie ma od 3 lat. To warsztat kolesia u którego pracowałem 1,5 roku. Teraz mam swój "Tint Garage" pod tą samą nazwą w Szczecinie ale polecam kolesia bo jest naprawdę dobry i robi bez demontażu szyb (ja zresztą też)
Rekomendowane odpowiedzi