muunv Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 Mam zamiar wstawiac nowe koncowki wydechow i zastanawiam sie nad rozcieciem i wybebeszeniem tych dwoch "pudeleczek". Robil to ktos? Chodzi mi czy uzyskam tym lepszy dzwiek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
marcin4x4 Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 (edytowane) uzyskasz, choć dla mnie jest za głośno i za brutalnie, możesz bezinwazyjnie odpiąć wydech i zobaczyć ale w tej opcji będzie jeszcze głośniej. Spodoba Ci się zmiana charakterystyki momentu. Edytowane 31 Maja 2016 przez marcin4x4
muunv Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2016 i jak rozcinałeś te tłumiki już? Czekam na wizyte u "doktora" Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
MAT1000 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zrób fotkę jak wyglądają rozcięte Sam nie mogę się przybrać by zerknąć, bo leżą mi dwa takie na zezłomowanie Porównywałem je do tłumików końcowych z S4 i te z benzyniaka wyraźnie są dużo cięższe, dieslowskie praktycznie nic nie ważą przy nich.
muunv Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zastanwiam sie tylko czy to ni bedzie odwrotny efekt do tego, ktory chce uzyskac Nie chce zeby pozniej chodzil jak Civic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
tomekhxc Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 to już jest V6 więc może byc ciekawie
demzorq Opublikowano 21 Czerwca 2016 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Ja mam wywalone wszystko z końcowych tłumników plus brak DPF i jest cicho prawię bez różnicy w środku napewno jej nie słychać może na zewnątrz pod obciążeniem dopiero.
pksmlody Opublikowano 25 Czerwca 2016 Opublikowano 25 Czerwca 2016 DP + pełen przelot + DPF off + końcówki Supersprint dla 3.0 TDI
tomastbg Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Mam pytanie odnośnie tego wydechu. Czy DP sam spawałes, czy wpadlo cos gotowego? Zmieniałeś średnice ori rury?
Rekomendowane odpowiedzi