Misiek007 Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 Witam,czy ktoś z was posiada taki grill? Znalazłem go w temacie o czujnikach a chciałbym taki zamontować u siebie.... i tu jest moje pytanie czy to jest grill kupiony czy ktoś go sam lakierował na czarny połysk / piano black? Chromowane elementy zostają. A może ktoś ma taki zamontowany? Będę wdzięczny za pomoc
domario Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 3.0 ale musi byc znaczek quattro ten grill nie jest oryginalny
PawelDSW Opublikowano 22 Września 2016 Opublikowano 22 Września 2016 Mam taki grill u siebie,pomalowalem w czarny polysk i wyglada duzo lepiej niz w chromie p.s.moge odsprzedac jesli taki szukasz bo chce wlozyc z s4 "plastry miodu "
bubel90 Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 Ja planuję chromy okleić na czarny mat albo pomalować. Ktoś jakieś pomysły jak to zdjąć? Trzeba cały zderzak rozbierać itp czy da się to jakoś wyjąć mało inwazyjnie. Pozdrawiam
PawelDSW Opublikowano 26 Września 2016 Opublikowano 26 Września 2016 Mozesz zdemontowac przedni grill bez sciagania zderzaka.na forum w ktoryms temacie bylo opisane.odkrecasz srubki od gory,od dolu,wokol grila,demontujesz zaslepki halogenow,musisz wyczuc po 1 srubie z kazdej strony,odkrecasz.wyciagasz grill do gory.
Maciek Zdanowski Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Potrafi ktoś zlokalizować ten post z instrukcja demontażu grilla? Myślę nad opakowaniem w całości grilla łącznie z chromowana obwodka plasti dipem badz inna guma w spray. Co sadzicie o takiej modyfikacji? Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
miodzio Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Jak dla mnie szybciej i bezpieczniej jest ściągnąć cały zderzak iż grzebać kluczami w bardzo bliskiej odległości od chłodnicy.
Piotr Czarnojan Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Potrafi ktoś zlokalizować ten post z instrukcja demontażu grilla? Myślę nad opakowaniem w całości grilla łącznie z chromowana obwodka plasti dipem badz inna guma w spray. Co sadzicie o takiej modyfikacji? Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka http://a4-klub.pl/portal/a4-b8-demontaz-przedniego-grilla/
Rekomendowane odpowiedzi