Quattro Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 Szukam ladnych alu 17 lub 18 A ta srebrna to moja stara A4
rafal_lublin Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 Jedna i druga nisko stoi, pieknie to wygląda, ta srebrna to sztos, jaki masz tam rozmiar felg i opon, cos czuje ze szybciej sie zajme obnizeniem mojego
Gość Keżor Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 wcześniejsza ładniejsza jak to sedan czy właściciel tego srebrnego też jest w klubie :?: a co do tego obecnego to świetny silnik i trakcja. no i troszke nowszy :smile:
pet3r Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 ciekawy kolor, rzadko spotykany. obydwie sliczne, ciezko mi ocenic ktora ladniejsza jesli moge czepiac sie szczegolow, to nie podoba mi sie miejsce mocowania plakietki quattro na grillu - przesunalbym ja kilka cm w lewo (patrzac od przodu auta)
Boberro Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 no oba fajne ale srebrna ładniejsza no i ta navi kurde może sobie wstrzyknę taki patent.
Hincó Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 Piękne :eek: W obu wymiatają konsole środkowe TDI i quattro usprawiedliwiają avanta ;]
Gość Michał Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 czy właściciel tego srebrnego też jest w klubie :?: Tak :exclaim: Własciciel tego Avanta ta srebrna to moja stara A4 Obydwie ładne, Avant fajny,mało spotykany kolorek.
wiki Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 obie sztuki są ładniutkie, a to navi powala mnie zwłaszcza w tym srebrnym - nie ma klimy a navi ma, normalnie szok :eek: aż mi się wierzyć nie chce :eek:
Szewczenko7 Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 kombi jest ładne...ale sedan piekny :twisted:
Quattro Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Opublikowano 17 Lutego 2007 Na wiosne ruszam z zawieszenim i alu i dokladka drugiego interculera a pozniej sowt
spanky Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 dokladka drugiego interculera a pozniej sowt a gdzie chcesz go założyc ... po prawej stronie (po lewej stojac przodem do auta) napisz cos wiecej ......
Quattro Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Opublikowano 17 Lutego 2007 Ford Galaxy TDI ma podluzny interculer i ja chce go zalozyc pod dolne kratki zderzaka chya ze maci jakis inny pomysl
spanky Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 Ford Galaxy TDI ma podluzny interculer i ja chce go zalozyc pod dolne kratki zderzaka chya ze maci jakis inny pomysl a zmiesci sie ..... mysłałem ze chcesz taki sam jak oryginalny tylko po drugiej stronie .... a tak zapytam ..... po co chcesz to robic ... z nowym programm oryginalny tez da sobie rade ....
Quattro Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Opublikowano 17 Lutego 2007 mysle ze sie zmiesci a po drugiej stronie nie ma miejsca bo sa tam klamoty od klimy juz sprawdzalem a tylko z orginalnym max 140 KM i przy upalach szybko slabnie samochod
wojtas-audi Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 Piekna ... ta srebrna :biggrin: Czemu sprzedales ?? Avant moze byc, ale avant hehe
Lookier Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 Noszzz najpiękniejszy kolor A4 w Avancie jaki może być. Dzisiaj widziałem taką na żywca - wygląda bajecznie. Teraz należy ją puścić trochę w dół i na wiosnę obuć w jakieś przyzwoite pantofle.
Rekomendowane odpowiedzi