egj980 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Koledzy, od czasu do czasu mam problem z przerywanym dźwiękiem z głośników w drzwiach pasażera. Muzyka pojawia się i znika w dość losowy sposób (na kilka sekund lub dłużej). Co ciekawsze rozgłośnienie radia pomaga. Instalacja fabryczna + Concert II. Kiedyś w A3 miałem dokładnie taki sam problem, ale auto sprzedane przed zdiagnozowaniem problemu.
kubajvc Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Masz przetarte przełamane przewody w przelotce miedzy słupkiem a drzwiami . musisz sciagnac ta gume ktora łączy słupek s drzwiami i zobaczysz ze tam jest problem
januszm41 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Opublikowano 12 Czerwca 2016 kubajvc ma racje ale tylko wtedy jak otwiersz dzwi lub jak one sa otwarte.+ mialem to samo w dzwiach kierowcy ale tylko jak je otwieralem. przy zamknietych zawsze gralo.
egj980 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2016 u mnie przerywa w trakcie jazdy. drzwi zamkniete. dzis spojrze na ten łacznik. Wysłane z Metra.
Fido Opublikowano 13 Czerwca 2016 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Tyle że jakby były przetarte przewody to przy podgłoszeniu radia też by przerywało. Może problem tkwi w samym potencjometrze radia.
Rekomendowane odpowiedzi