hidden22 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Witam. Mam problem pekl mi ramka od tablicy rejestracyjnej wiec chcialem odkrecic ja zeby wymienic ramke. Jedna sruba poszla ok ale z druga mam problem i nie moge jej wykrecic...psikalem wd40 popukalem w nia probowalem odkrecic i ani rusz... moze ktos mial taki problem i dal rade wykrecic ja. jest jakies dojscie od srodka klapy zeby srube poruszyc? czekam na pomoc pozrawiam
Mateuszek1001 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Z tego co czytałem kiedyś na forum to większość kolegów była zmuszona rozwiercić śrube, niestety
Bromchit Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Ja rozwiercałem . Z drugiej strony nie ma za bardzo dojścia, a otwór nie jest na wylot.
hidden22 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2016 wlasnie sprawdzalem i lipa od wewnatrz. ten caly bolec co srube sie w niego wklada to wymienny jest?
Bromchit Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Nie wiem, być może, ale i tak szybciej rozwiercisz.
koloboro Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 rozwiercaj, szkoda czasu na pytania. nic tam lepszego nie wymyslisz. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
concordes Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam. Również mam problem tylną ramką tablicy. Otóż sytuacja wygląda tak, że podczas zamykania klapy wydobywał się dźwięk jakby luźnych elementów. Okazało się, że ramka tablicy rejestracyjnej obija się o klapę (widać już nawet otarcie na lakierze). Co gorsza ramka tablicy rejestracyjnej jest przykręcona do klapy blachowkrętami a śruby są pourywane. Również czeka mnie operacja rozwiercania i gwintowania, nie wiem tylko co zrobić po dziurach powstałych po niefachowym przymocowaniu ramki - nie chciał bym by wokół otworów pojawiła się rdza i by woda nie dostała się do wnętrza klapy. Czy można gdzieś dostać tą piankową podkładkę ochronną pod ramkę, moja jest już dość zniszczona. Jak alternatywę znalazłem ramkę z osłoną ale nie wiem czy to będzie dobrze wyglądało: http://allegro.pl/ramka-prostokatna-stalowa-chrom-ramki-tablic-i5572557427.html Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez concordes
KoD1K Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 ja miałem ten sam problem, tylko rozwiercanie pomogło, tak samo z podświetleniem tablicy. Teraz zrobiłem na nimbusy i trzyma sie
Rekomendowane odpowiedzi