Cristoforo Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 witam moja audi ma czarno szarą tapicerkę tzn górna część deski jest czarna a dolna szaro stalowa i tak samo boczki drzwi, fotele są szaro-stalowe zmieniam na skóry jaki mam wybrać kolor szaro-stalowy i czerwona nić pasująca do podświetlenia w aucie? wszystkie fotele w skórze czy połączone z alcantrą? skóra będzie ori z audi np. a8 lub porsche obszywana w bdb zakładzie.robią tam np. nasze nowe subaru jak macie jakąś wizje to proszę sie o podzielenie jak mi pokazali ponad 250 wzorów to zgłupiałem i nie wiem co wybrać pozdrawiam [br]Dopisany: 06 Grudzień 2008, 09:16_________________________________________________warto bawić sie np. w jakies logo na fotelach takie małe skromne? np.a4 s-line audi oooo
Cristoforo Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2008 czarna perła[br]Dopisany: 06 Grudzień 2008, 09:52_________________________________________________Panie i Panowie można dać upust swojej fantazji i coś zasugerować ...
Piechol Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 jak czarny lakier to ja bym szedł w odcienie szarości lub beżu, nic więcej
Cristoforo Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2008 ja mysłalem o ciemnym brązie ale nie bedzie pasowac chyba do szaro czarnego a niechce zmieniać boczków drzwi na zupełnie czarne[br]Dopisany: 06 Grudzień 2008, 10:39_________________________________________________w srodku raczej chce miec 'ciepło i przytulnie' i troche smaczku tzw 'luksusu'
Piechol Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 ja nie przepadam za brązem moim zdaniem będzie średnio pasować... ale to Twój wózek
grippen Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 ładnie by wyglądała taki beżowy, albo kremowy
Cristoforo Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2008 chodzą mi po głowie takie rozwiazania zupelnie czarny czerwona nic zupelnie szaro-stalowy zupelnie brązowy czerwona nic brązowo bezowo krwista czerwień czarna nić dojrzała kukurydza[br]Dopisany: 06 Grudzień 2008, 10:49_________________________________________________dodam jeszcze ze mam wykonczenia w drewnie myslałem o jakis wstawkach chromowanych
Marek12 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Do czarnego autka to mi się podoba taka kremowo-piaskowa skórka a zwłaszcza jak masz drzewo Ale żeby nie banan
Cristoforo Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2008 ale czy reszta środka będzie pasować podsófitka jest jasna popiel tak samo większość plastyków reszta to czarna palstyki na fotelach są szare mi fachowcy proponują szaro-stalową sikorę i czerwona nić
Madas Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 mi się podoba skóra kremowa albo czarna obszyta czerwoną nicią jak pisałeś ...może wyglądać nieźle
Cristoforo Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2008 gdybym chciał zakładać skórę brązową to bym musiał mieć czarne plastyki wtedy to jakoś pasuje ostatecznie ładna czarna i dobrze wyprofilowana skóra +czerwona nic
Marek12 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 A kiedyś widziałem w A6 taki odcień stalowy skóry i zrobił na mnie pozytywne wrażewnie, tylko że tam listwy w środku były aluminiowe
slaweq Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Mi sie podoba skórka kremowa lub czarna
Cristoforo Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2008 a co myslicie o jakims małym logo na oparciu foteli??
slaweq Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Jesli chodzi o ewentualne logo to same bedzie
Cristoforo Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2008 koledze może chodzi o logo A4 klubu?? tez tak myslałem hehehe ale chyba zostane przy samych czterech kółeczkach na czarnym tle pieknie wyszyte czerwona nitką
Rekomendowane odpowiedzi