asiaa.joanna Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Witam, tak jak w temacie.. dzisiaj bylam na stacji diag. silnik caly w oleju, zreszta facet jak tylko wjechalam to juz mowil ze czuc sam olej.. kazal umyc silnik, zobaczyc gdzie jest wyciek i zobaczymy co dalej.. chcialabym to jutro zalatwic.. ale jak sie za to zabrac?
Mateusz Żeno Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 ja jak miałem usmalony silnik bo ciekło z górnej uszczelki od pokrywy zaworów to wziąłem auto na kanał, poczekałem aż ostygnie i psikałem tym spreyem do tarcz hamulcowych. Spód wyglądał jak nowy więc polecam
MAT1000 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Osobiście zawsze stosuję ten preparat:
.Pablo. Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Kup najtańszy środek do mycia silników dostępny w każdym markecie cena kolo 10zl spsikaj zimny silnik zmyj pod ciśnieniem np myjka ciśnieniowa i gotowe. Kiedyś kupiłem środek do mycia silnika megsa i totalna porażka.
Fido Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 spsikaj zimny silnik zmyj pod ciśnieniem Proponuję lekko ciepły,szybciej woda odparuje po myciu.
mapper Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 K2 AKRA spryskaj cały silnik poczekaj 5 min, daj mu z węża i wygląd jak w komisie
Rekomendowane odpowiedzi