pazdzioch0076 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 witam odczyta i powie mi ktoś coś o tych logach ? będe bardzo wdzięczny http://www103.zippyshare.com/v/FwStRN9Z/file.html http://www103.zippyshare.com/v/VILmcaAC/file.html http://www103.zippyshare.com/v/GN7CDQ0v/file.html
Łukasz13 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 W aucie jest program, z logów wychodzi że wszystko ok.
pazdzioch0076 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2016 jaki program ? czyli śmiało mogę kupić autko ? W aucie jest program, z logów wychodzi że wszystko ok.
Łukasz13 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Program podnoszący seryjną moc, w logach nie widać za bardzo problemów jakichś.
pazdzioch0076 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2016 Program podnoszący seryjną moc, w logach nie widać za bardzo problemów jakichś. no ta osoba twierdzi że wszystko w oryginale, żadnej podnoszonej mocy nie było
Łukasz13 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Łukasz13 mozesz mi powiedziec po czym stwierdziles ze jest program bo tak sie sklada ze to moje auto i wiem co w nim mam i zaden program nie byl robiony Hehe to wychodzi że jednak nie wiesz co masz, program jest, napewno nie jest to seria, widać po zadanym doładowaniu, nie mniej nie ma sie czym martwić bo logi są ok, program nastawiony jest na troche wiekszy moment z dołu, a góra obr. jest tylko troche mocniejsza od seryjnej.
X18XET Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Hehe to wychodzi że jednak nie wiesz co masz, program jest, napewno nie jest to seria, widać po zadanym doładowaniu, nie mniej nie ma sie czym martwić bo logi są ok, program nastawiony jest na troche wiekszy moment z dołu, a góra obr. jest tylko troche mocniejsza od seryjnej. Co racja, to racja. Seryjne 1.8T nie dmucha z dołu 1bar . Jednakże ja tutaj widzę, że wtryski w ogóle nie ogarniają. Od 4tys. permanentna pętla.
Łukasz13 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Hehe to wychodzi że jednak nie wiesz co masz, program jest, napewno nie jest to seria, widać po zadanym doładowaniu, nie mniej nie ma sie czym martwić bo logi są ok, program nastawiony jest na troche wiekszy moment z dołu, a góra obr. jest tylko troche mocniejsza od seryjnej. Co racja, to racja. Seryjne 1.8T nie dmucha z dołu 1bar . Jednakże ja tutaj widzę, że wtryski w ogóle nie ogarniają. Od 4tys. permanentna pętla. No fakt nie zauważyłem tego w logu 002 w pierwszej czesci loga jest ok, drugie depnięcie i czasy wtrysków lecą ponad 30 ms faktycznie nie do końca dobrze
pazdzioch0076 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2016 Hehe to wychodzi że jednak nie wiesz co masz, program jest, napewno nie jest to seria, widać po zadanym doładowaniu, nie mniej nie ma sie czym martwić bo logi są ok, program nastawiony jest na troche wiekszy moment z dołu, a góra obr. jest tylko troche mocniejsza od seryjnej. Co racja, to racja. Seryjne 1.8T nie dmucha z dołu 1bar . Jednakże ja tutaj widzę, że wtryski w ogóle nie ogarniają. Od 4tys. permanentna pętla. No fakt nie zauważyłem tego w logu 002 w pierwszej czesci loga jest ok, drugie depnięcie i czasy wtrysków lecą ponad 30 ms faktycznie nie do końca dobrze to co mogą w niedalekiej przyszłośći pojawić sie poważniejsze problemy ?
Łukasz13 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 To znaczy jakie problemy? możliwe że pompa paliwa będzie do wymiany, ale najpierw należało by zrobić dokładniejsze logi w celu potwierdzenia czy napewno w tym problem.
szczuraz Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 kozak wrzuć logi przez tą stronę bo mi krzaczy na surowo. http://vaglog.pl/?l=pl
Rekomendowane odpowiedzi