muchachos Opublikowano 25 Czerwca 2016 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Witam. Mam problem w moim B5. Samochód jakiś czas temu wrócił z wymiany tarcz i łożysk z tyłu, od tamtego czasu wyrzuca mi kontrolki abs i migająca (!) + 3 pyknięcia. Błędy zawsze są zawsze wyskakują po przejechaniu ok. 2km. Czujniki przeczyszczone. Pierwsza myśl? Coś z pierścieniem, koronką. Rozebrałem wszystko i nic nie wskazuje na coś złego - nabite dobrze, nie skrzywione, nie pękniete. Przesunałem czujnik bliżej ale bez rezultatu. Na vagu błąd:
koloboro Opublikowano 25 Czerwca 2016 Opublikowano 25 Czerwca 2016 google mówi: tylny prawy czujnik. sprawdź w wartościach mierzonych czy pokazuje prędkość na wszystkich kołach
muchachos Opublikowano 25 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2016 To akurat wiem. Niestety vag łączy mi się z absem tylko na postoju, gdy ruszam zrywa połączenie
koloboro Opublikowano 25 Czerwca 2016 Opublikowano 25 Czerwca 2016 co ci tu doradzić. kup takiego vaga co nie zrywa polaczenia
muchachos Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2016 O vag 3.11, ciężko znaleźć stabilniejszy Temat do zamknięcia. Dla przyszłych mających podobny problem - uszkodzony czujnik prawy tylny, po wymianie problem zniknął.
Alfi Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 Rozłączał ci się bo miałeś za dużą prędkość max około 30km/h
Rekomendowane odpowiedzi