>adamo< Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Jak w temacie - grzebałem ostatnio w bezpiecznikach i zauważyłem brak jednego przekaźnika. Przewody w podstawce są. Za co odpowiedzialny jest ten brakujący przekaźnik?
wojtek79 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) Jak się nie mylę jest to miejsce dla przekaźnika od automatycznej skrzyni biegów. Jak skrzynia zwykła to nie ma przekaźnika. Edytowane 3 Lipca 2016 przez wojtek79
>adamo< Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Opublikowano 3 Lipca 2016 Możesz mieć rację bo skrzynia jest zwykła. Tylko te przewody - po co je tam ciągnęli skoro nie są potrzebne... Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
piter-eg Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Myslac w ten sposob to po co w lusterkach instalacja pod grzane lusterka skoro ich nie ma I to co ja juz dorobilem - w poliftach - instalacja pod "passenger airbag off". Kabelki sa,a "stacyjki" i lampki nie ma. Dokladasz oba graty,dwa klikniecia vcds'em i masz. I tak to dziala w fabryce.Dzis jest klient ktory chce automat. A jutro bedzie taki ktory nie uznaje automatu... taniej zrobic 1000000wiazek jednego rodzaju niz 100automato,100manuali,100automat+airbag,100manual+klima,itd...
michal008 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Możesz mieć rację bo skrzynia jest zwykła. Tylko te przewody - po co je tam ciągnęli skoro nie są potrzebne... Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka może jest po przekładce z automatu na manual
>adamo< Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Opublikowano 4 Lipca 2016 Kod skrzyni zgadza się z kodem na wlepce w bagażniku, więc jeżeli jest to przekaźnik od skrzyni, to pewnie piter-eg ma rację. Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
Mateusz00 Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 Panowie cos tu nie gra ja mam automat i tez mam puste miejsce. Za to u kolegi jest przekaźnik 213 a u mnie w rym miejscu 370. Co może być grane? Gdzie znajdę u siebie przekaźnik 213 bo wszystko wskazuje ze mi padł, nie działa wiatrak dmuchawy, kierunki, światła mijania, radio gra cały czas, nie jest odłączane podczas rozruchu. Proszę o info bo muszę jeździć a takim autem się nie da :/
Morrales Opublikowano 13 Września 2016 Opublikowano 13 Września 2016 Ciekawe to to wszystko, sam się zastanawiam czego tu brakuje bo też mam automat....
Rekomendowane odpowiedzi