instruktor83 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Ten wzór felg ma coś w sobie :-) rzeczywiście auto wygląda teraz zadziorniej :-) dostało fajnego pazura:-) jednie co mi sie nie widzi to chlapacze:-) ale i tak chcesz je wywalic wiec jest super:-) wyszysc ładnie fure i porob fajne fotki:-)
xBladex Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Kiedy jakieś oznaczenia klubowe wpadną na auto? Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka
FroS-t Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Najlepiej zmierz jak afroo mowi, ja mam teraz 19x9j et 33 i -45mm a trze dopiero przy komplecie osób i bagażniku załadowanym pod sam dach, także na spokojnie, dystanse jak najbardziej
mateusztbg Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Kiedy jakieś oznaczenia klubowe wpadną na auto? Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka Jak z wakacji wrócę to zamówie ramkę na tył, bo z przodu chcę całkowicie wywalić ramkę i zostanie sama tablica. Najlepiej zmierz jak afroo mowi, ja mam teraz 19x9j et 33 i -45mm a trze dopiero przy komplecie osób i bagażniku załadowanym pod sam dach, także na spokojnie, dystanse jak najbardziej Ty masz amory 1be + springi -45?
mateusztbg Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Ten wzór felg ma coś w sobie :-) rzeczywiście auto wygląda teraz zadziorniej :-) dostało fajnego pazura:-) jednie co mi sie nie widzi to chlapacze:-) ale i tak chcesz je wywalic wiec jest super:-) wyszysc ładnie fure i porob fajne fotki:-) Heh taki jest plan, może już jutro to zdemontuję Dzięki Mateusz. 1BV mam No właśnie czyli masz jeszcze utwardzone, ja mam 1be + pro kit eibacha więc jest bardziej miękko i boje się, że jak siądzie 4 osoby a ja wypchnę koła za bardzo to będzie obcierać
FroS-t Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 eeee tam nie dygaj , 11 mm na spokojnie wejdzie tak jak Marcin pisał, mam twardziej ale też 1cm niżej, żebyś miał tak jak ja wypchane koła to musiałbyś zastosować 16mm dystans i wtedy miałbyś tak: najwyżej zrób jak afroo radzi....
mateusztbg Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autko fajnie chyba nawet wizualnie ci siadlo. Międzyles odległości do blotnika? Z ciekawości sprawdziłem i porownalem twoje wartości nacisku na os z tymi sprężynami eibacha i z przodu jest 35 kg różnicy, a z tyłu 45 kg różnicy. Ciekaw jestem dokładnego pomiaru . Możesz wrzucić pomiary? Więc tak, po przejechaniu niecałych 100km Przód: 64,7cm Tył: 65,6cm
xBladex Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Twoja tez się bardzo ładnie prezentuje na żywo i dobrze wygląda na tych eibachach.. ;-) Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka
mateusztbg Opublikowano 20 Września 2016 Autor Opublikowano 20 Września 2016 A dzięki bardzo Planów jest jeszcze sporo tylko czasu na to brak niestety.
xBladex Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 To tak jak u mnie.. Graty nie które leżą w garażu ponad rok czasu. Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka
cinkers Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Też mam ten problem graty leżą i nie ma kiedy składać tego do kupy mimo, że garaż jest i auto tylko prosi się o kolejne mody.
xBladex Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Pewnie nie tylko my nie mamy czasu na to.. Tak to już jest ze zawsze na to co najlepsze zawsze mało czasu. Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka
Gac3k Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 O Panie, felga piękna, gleba jest. Na bogato jedziesz Kiera widzę też wpadła i RNS-E też jest no no Graty sztuki Fifki końcowe zamieniasz na jakieś ultery ? Ja będę dwururkę robił na wiosnę
bodas Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Fajnie, że felga Ci siadła. Niech służy, niech wygląda, ten wzór do b8 tylko powyżej 20"
mateusztbg Opublikowano 3 Października 2016 Autor Opublikowano 3 Października 2016 (edytowane) O Panie, felga piękna, gleba jest. Na bogato jedziesz Kiera widzę też wpadła i RNS-E też jest no no Graty sztuki Fifki końcowe zamieniasz na jakieś ultery ? Ja będę dwururkę robił na wiosnę Dzięki bardzo Tak myślę o jakichś końcowych ale jeszcze się nie zdecydowałem do końca. Zapewne skończy się na znanym i sprawdzonym ulterze Fajnie, że felga Ci siadła. Niech służy, niech wygląda, ten wzór do b8 tylko powyżej 20" Heh no siadło siadło, na wiosnę jeszcze dystans jakiś muszę dać co najmniej ten centymetr na tył Edytowane 3 Października 2016 przez mateusztbg
hejneken Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 (edytowane) Dnia 8/28/2016 o 20:28, mateusztbg napisał: Dnia 8/28/2016 o 10:57, DaveDaveDave napisał: no i pojawił się dylemat ms czy skv. MS na własne oczy widziałem, ile kilosów wytrzymał. macie jakiś polecanych sprzedawców allegro? O gumy tylnego dolnego wahacza się nie martwię bo zakładam poliuretany. Więc w mojej kwestii, chodzi tylko o sworznie. Dnia 8/24/2016 o 14:36, xBladex napisał: Jedź do dyla i tam ci dobiera aku..nawet masz 10 m z pracy do niego. Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka Wiem, znam dobrze Roberta i wstępnie z nim już gadałem, poleca Centre, Varte (podobno to samo co bosh) Exida Jutro do niego podejdę i spiszę konkretne modele, zobaczymy co najlepsze z tego co ma na miejscu. Ok Aku kupiony, padło na Varta E44 Silver Dynamic 77AH 780A ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Wczoraj odebrałem auto, założony w końcu Eibach Pro-Kit -30 + Amorki sachs 1BE Póki co zrobione 30km od założenia, więc jeszcze pewnie nie wszystko się ułożyło. Ogólnie odczucia bardzo pozytywne, auto prowadzi się bardzo pewnie, nie buja nim, jest spora różnica względem 1BA, bałem się, że będzie beton tymczasem jest komfortowo jak na taką felgę (19") Można normalnie jeździć o co mi chodziło. Kilka zdjęć klepniętych na szybko, muszę jeszcze zdemontować te chlapacze, wypucować i wtedy zrobię lepszą fotorelację Git majonez Edytowane 9 Czerwca 2017 przez hejneken
Gac3k Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 To przetłoczenie poziome na tylnej klapie to jest znak rozpoznawczy S-Line ? Czy S4 lub RS4? Ja mam zwykłą A4 i mam tą klapę taką bidną...
cinkers Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 S-line i S4 mialy taka. Podobno z koncowki produkcji 2007 też juz montowali taka nawet w zwyklych wersjach Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi