xBladex Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 No nic, muszę to przemyśleć w takim razie, strasznie się czepiają u nas w ostatnim czasie o to, lecą dowody i spore mandaty...Mateusz podjedź sobie do Sandomierza na obwodnicy gość przyciemnia szyby nie tylko folią.
mateusztbg Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Godzinę temu, xBladex napisał: Mateusz podjedź sobie do Sandomierza na obwodnicy gość przyciemnia szyby nie tylko folią. No a wiesz czy po ich przyciemnieniu ten % przepuszczalności światła jest dopuszczalny?
xBladex Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Z tego co słyszałem od ludzi to robi tak jak ma być , ale tez ma swoją cenę. Najlepiej podjedź i zapytaj,bo wiesz ten słyszał od tego a drugi od tamtego to pewne nie jest.Wysłane z mojego HUAWEI CAM-L21 przy użyciu Tapatalka
mateusztbg Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Opublikowano 6 Maja 2017 Dnia 24.04.2017 o 12:09, xBladex napisał: Z tego co słyszałem od ludzi to robi tak jak ma być , ale tez ma swoją cenę. Najlepiej podjedź i zapytaj,bo wiesz ten słyszał od tego a drugi od tamtego to pewne nie jest. Wysłane z mojego HUAWEI CAM-L21 przy użyciu Tapatalka Spoko, dzięki za info, na pewno tam zajadę i porównam z Hadykówką
mateusztbg Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Opublikowano 16 Maja 2017 Tymczasem wpadło kilka gratów i czekają na montaż Swap hamulców na 320mm od wandeja, tarcze zimmerman klocki ferrodo: Pakiet światło od mara4: Ramki klubowe: Kolejne plany to: ledy wnętrza od tomnika, końcówki wydechów ulter, kompletny rozrząd + filtry i oleje
xBladex Opublikowano 16 Maja 2017 Opublikowano 16 Maja 2017 No to teraz trzeba wypatrywać furki na mieście.. u mnie w sobotę wymiana rozrządu itp.
mateusztbg Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2017 Dnia 16.05.2017 o 21:25, xBladex napisał: No to teraz trzeba wypatrywać furki na mieście.. u mnie w sobotę wymiana rozrządu itp. Mnie też to Kuba czeka, właśnie zamawiam graty do rozrządu. Hamulce już zamontowane, jest różnica po swapie na 320 przód, szczególnie z większych prędkości i przy bardziej załadowanym aucie.
Karasik2 Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 Widzisz pozazdrościłem i tez stwierdziłem założę temat. Myślę ze podłapie kilka pomysłów od ciebie pozdro.
mateusztbg Opublikowano 5 Października 2017 Autor Opublikowano 5 Października 2017 (edytowane) Trochę czasu nic nie wrzucałem, więc korzystając z chwili wolnego czasu napisze co tam się ostatnio działo: Swap hebli na 320mm od kolegi Wandej oczywiście wleciał na auto, Zaciski pomalowane na czarny błyszczący. Różnica w hamowaniu odczuwalna, szczególnie przy większych prędkościach lub bardziej załadowanym aucie. Wymiana kompletnego Oryginalnego rozrządu + osprzęt od H4mm3R Wymiana filtrów + oleju od kolegi dzik Mechaniką zajął się kolega Pawelkiwi z serwisu "Zagazuj.pl" z Krakowa, zrobione zostało: Kompletny rozrząd + osprzęt + ustawienie synchronizacji rozrządu Filtry + olej DPF OFF EGR OFF Program na 200KM/430nm Nabicie + ozonowanie klimatyzacji Ogólny przegląd samochodu (wymiana n75, opaski na wydechu) Lada dzień wleci zakupiony kilka miesięcy temu pakiet światło drzwi + klamki Autko mam już rok i 4 miesiące póki co naprawdę cieszy i nie sprawia kłopotów Edytowane 5 Października 2017 przez mateusztbg
Karasik2 Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 (edytowane) Program na 200hp ?? Gdzie robiłeś??? Ile PLN? Edytowane 5 Października 2017 przez Karasik2
mateusztbg Opublikowano 5 Października 2017 Autor Opublikowano 5 Października 2017 Tak jak pisalem mechanika u Pawla w zagazuj.pl w krkCo do ceny to bralem pakiet program egr i dpf wiec ciezko podac mi cene za sam programWysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Norbas Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Dpf ci wywalają i wstawiają samą rurę czy wybijają dpf’a i wstawiają po to aby wyglądało jak ori ?
Karasik2 Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Paweł robi tak : http://www.zagazuj.pl/index.php/usuwanie-filtrow-dpf-fap
mateusztbg Opublikowano 6 Października 2017 Autor Opublikowano 6 Października 2017 Wybijają "Skruszonego" Dpfa oczywiście jeszcze sprzedałem więc praktycznie usunięcie się zwróciło
Karasik2 Opublikowano 9 Października 2017 Opublikowano 9 Października 2017 Gdzie można dpf-a pogonić?Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
mateusztbg Opublikowano 10 Października 2017 Autor Opublikowano 10 Października 2017 A na olxie wpisałem skup dpf i wyskoczyło może z 5km od Pawła warsztatu, kupili bez problemu.
xBladex Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 O proszę.. widzę że dużo się dzieje.. [emoji106][emoji106]
mateusztbg Opublikowano 12 Października 2017 Autor Opublikowano 12 Października 2017 Ano w końcu się wziąłem i poszło kilka rzeczy za jednym razem Szukam jakichś fajnych końcówek na wydech, więc jakby któryś forumowicz miał na swojej B7 to proszę o foto
Karasik2 Opublikowano 12 Października 2017 Opublikowano 12 Października 2017 17 minut temu, mateusztbg napisał: Ano w końcu się wziąłem i poszło kilka rzeczy za jednym razem Szukam jakichś fajnych końcówek na wydech, więc jakby któryś forumowicz miał na swojej B7 to proszę o foto ja mam ultery owal jedni chwalą drudzy nie mnie sie podoba buzzery sa tez na specjalne wykonanie ale drogie
mateusztbg Opublikowano 12 Października 2017 Autor Opublikowano 12 Października 2017 21 minut temu, Karasik2 napisał: ja mam ultery owal jedni chwalą drudzy nie mnie sie podoba buzzery sa tez na specjalne wykonanie ale drogie To są te owalne 90 ultera tak?
Rekomendowane odpowiedzi