korek86 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Witam ... Chce kopic do mojej audi b5 sedan relingi poprzeczne http://allegro.pl/item494041311_bagaznik_mont_blanc_2500_prawie_na_kazdy_sam.html i potrzebuje pomocy opinie na temat tych relingów oraz zdjecia jak to samochód wygląda z takim czymś na dachu i czy pogarsza to w dużym stopniu komfort jazdy dokładnie chodzi o opór powietrza
Madas Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 ale chyba nie masz zamiaru z relingami jeździć cały czas bo to nie wygląda za fajnie na codzień....a opór zależy co tam będziesz targał
korek86 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2008 no potrzebuje tylko na narty bo nie mam jak przewieść... he he no oczywiscie ze nie bede jezdził cały czas tylko na wyjazdy ale chciałbym zobaczyc jak auto wyglada z tym na dachu czy ma ktos zdjecia?? a może jest inny sposób zamontowania nart na dach ?? magnetycvzne ?? tasze napewno nie lepsze moze ktos pomoc
Dibo Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Relingi poprzeczne wyglądają kiepsko na samochodzie Jak już to tylko na czas przewozu nart.
slaweq Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Do przewozu nart praktyczne, ale wyglądu to nie ma
SKWAREK Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Ja z takimi na narty latałem na swoim autku i daje radę Zależy jeszcze czy będziesz miał trumnę czy tylko zaczepy na narty.
dolek1969 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 jesli masz kupowac tylko na kilka dni do przewozu w "alpy" to kup troszke tansze, bo w ASO podstawa bagaznika + uchwyt na narty to prawie 1600 zl
Rekomendowane odpowiedzi