Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem taką aukcję: http://www.allegro.pl/item167996893.html

Zamierzałem wymienić grill swojej niuni na RS4, ale wiedzę, że mało jest ofert, a jak już są to cena niewiele mniejsza jak w ASO.

Co powiecie o tym grilu z aukcji? Warto? To chyba ten po II lifcie, tylko brak loga (przypuszczam, że ze starego grilla można przełożyć)..

Opublikowano

nie to jest gril po I lifcie.po drugim byl bez chromu. tak mi sie przynajmniej wydaje, ale moge sie mylic.

Opublikowano
po drugim byl bez chromu

Po drugim również był z chromem. Była wersja grilla bez chromowanej obwódki, ale tylko w wersjach z silnikiem 1,6 w najprostszej wersji wyposażenia.

Opublikowano

tak jak mowilem, moge sie mylic. po prostu mi sie gdzies to o uszy obilo ze tak niby bylo.

Opublikowano

przed liftami i po pierwszym lifcie grile są identyczne, a po drugim lifcie doszło troche więcej chromu czyli tak jak na zdjęciu. a co do wyboru pomiędzy podróbką zwykłego grila i orginalnym grilem z RS4 to ja bym był ciut bardziej za pozycją numer dwa. lepiej dozbierać i mieć ładnie. z tego i tak Ci zejdzie chrom :lol:

Opublikowano

po drugim lifcie zmienila sie tez ilosc poziomych zeberek - z 5 na 4

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Panowie. Dostałem ofertę sprzedaży od Looker-a, z której skorzystałem (grill po 2 lifcie z 2000).

Opublikowano

Keżor a ten grill co Ty masz jaki to jest ??

Opublikowano
Keżor a ten grill co Ty masz jaki to jest ??

a'la kamei :biggrin:

Opublikowano

xbv401sPZ8-f1.jpg

Tro9A0ymw2-f1.jpg

który grill będzie lepszy do mojego auta? :)

podoba mi sie rs4 ale kilka osob sugeruje mi ze grill s4 bedzie bardziej pasowal do kratek w zderzaku...

aktualnie jest tak:

s4c.jpg

ale lampy będą zmienione na xenony valeo (zespolone po lifcie) !!

Opublikowano

Masz zderzak od S-ki takze lepiej bedzie pasil gril od S-ki...od razu komplet bedziesz mial ori. :wink:

Opublikowano

FELIPE, witam kolego mam taką sprawe mam ten gril co ty własnie posiadasz i cholera mam problem z zamontowaniem go,co mam zrobić z tym uchwytem do otwierania bo jest za długi ,ściagłem ten plastik ale jest i tak kicha czekam na odp.pozdrawiam mariusz

Opublikowano
a'la kamei

A co zrobiłeś z otwieraniem. Jest u Ciebie te kółko jak prawie we wszystkich grilach z siatką?

Opublikowano

FELIPE co to sa za swiatła co posiadasz w swojej niuni? czy to sa angel eyes?

Opublikowano

tak angel eyes sonara ale wkrótce planuje powrót do ori valeo po lifcie bo w planie sa xenony :)

no i grill tez bedzie zmieniony na ori od s4, czarny bez znaczka bedzie na sprzedaz :cool:

Opublikowano
FELIPE co to sa za swiatła co posiadasz w swojej niuni? czy to sa angel eyes?

musisz wygiac tan haczyk zeby byl caly prosty i bedzie otwieral maske od dolu a nie z grilla wygnil go na sam dol do chlodnicy

[ Dodano: 09-03-2007, 15:20 ]

pomoz sobie kleszczami :lol::lol:

Opublikowano
tak angel eyes sonara ale wkrótce planuje powrót do ori valeo po lifcie bo w planie sa xenony :)

A ile kosztuja takie na jakie chcesz zmienic? bo tez sie zastanawiam pomiedzy engel eyes a po drugim lifcie jadnak u mnie kluczowa role ma cena.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A co myslicie o takim grillu

826bcdb3eda9fc36.jpg

w takim samochodzie??

d25a9c5bdd44a9d4.jpg

A moze jaki inny byście polecili do tego samochodu?? Czekam na Wasze propozycje :biggrin:

:audi:

Opublikowano

Raczej bym Ci odradzał siatkę. Widziałem u jednego gościa i może z daleka to fajnie wygląda ale z bliska widać dokładnie co jest za grillem i jakoś tak nie spodobało mi się to. Poza tym po jakimś czasie ta siateczka zacznie rdzewieć i będziesz musial co jakiś czas malować. Ja mam ori pomalowany na czarno i mi sie to podoba w mojej :a4fan:

Opublikowano

doloz troche kaski i kup od s4 lub rs4 a nie jakies badziewia