Skocz do zawartości
IGNOROWANY

III Urodziny A4 Klubu w Bukowinie Tatrzańskiej - zapisy

Nie mieszamy, wybieramy :decayed:  

1. 1. Nie mieszamy, wybieramy :decayed:

• Polish Vodka Wyborowa
    • Fiński specjał z górnej półki
    • Król jest tylko jeden - Jan III Sobieski
    • Stare dobre czasy - Żytnia, Luksusowa
    • Jak sie bujać to tylko z Bolsem
    • nie wybieramy, mieszamy :)
    • nie pijemy... :gwizdanie:
    • [color=purple]Miron[/color] - zamknij tą ankietę bo już jest nudna...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja się piszę

domelq + Dorota

Ale bez noclegu, w końcu to na miejscu.

Na 100% potwierdzę w styczniu

• Odpowiedzi 3.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Spoko Panowie, mamy 30 pokoi 3 osobowych - część na łóżkach, część na leżankach, a kto się nie zmieści to avantów będzie pod dostatkiem przecież :naughty:

Opublikowano

Spoko Panowie, mamy 30 pokoi 3 osobowych - część na łóżkach, część na leżankach, a kto się nie zmieści to avantów będzie pod dostatkiem przecież :naughty:

Serio ? :embarrassed:

Tosz to zero prywatności :naughty: ..jak to ja chcę pokoik 2 osobowy i duży kopulodrom :cool1:

Opublikowano

Źle zacytowałeś, później Cuber poprawił moją wypowiedź - mamy pokoje wieloosobowe :naughty:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2008, 19:32_________________________________________________

Tosz to zero prywatności :naughty: ..jak to ja chcę pokoik 2 osobowy i duży kopulodrom :cool1:

A nie wolisz w dwójkę do pokoju z trzema łóżkami :naughty:

Opublikowano

Źle zacytowałeś, później Cuber poprawił moją wypowiedź - mamy pokoje wieloosobowe :naughty:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2008, 19:32_________________________________________________

a na trzecim gotowy alvaro :gwizdanie:

Opublikowano

Dla mnie to może być i pokój z 3 łóżkami ..byle bym był tam sam z kobietą :wink4::cool1:

[br]Dopisany: Grudzień 10, 2008, 07:36:38 _________________________________________________

a na trzecim gotowy alvaro

Rolnik gotowy do wystrzału ? :polew: :polew:

Opublikowano

Dla mnie to może być i pokój z 3 łóżkami ..byle bym był tam sam z kobietą :wink4::cool1:

Mało Ci w domu :mysli:

Myślisz że przy górskim powietrzu jest lepiej :naughty:

Opublikowano

Mało Ci w domu :mysli:

:D

Myślisz że przy górskim powietrzu jest lepiej :naughty:

Trza se urozmaicać plenery .. :tongue4:

Opublikowano

można by wtedy pomyśleć o powiadomieniu o zlocie TVN Turbo :mysli:,może by przysłali kamerkę :naughty:

TVN Turbo :shocked: kurcze trzeba kreacji szukać :mysli:

Opublikowano

można by wtedy pomyśleć o powiadomieniu o zlocie TVN Turbo :mysli:,może by przysłali kamerkę :naughty:

TVN Turbo :shocked: kurcze trzeba kreacji szukać :mysli:

Kilka kielonów i juz zapomnisz o kreacji :decayed:
Opublikowano

A może nie tylko plenery :cool1:

Opublikowano

... można by wtedy pomyśleć o powiadomieniu o zlocie TVN Turbo :mysli:,może by przysłali kamerkę...

To nie taki zły pomysł. Myslę, żeby się skusili przyjechać. Na paradę/przejazd to by chyba na pewno kogoś przysłali

Opublikowano

... można by wtedy pomyśleć o powiadomieniu o zlocie TVN Turbo :mysli:,może by przysłali kamerkę...

To nie taki zły pomysł. Myslę, żeby się skusili przyjechać. Na paradę/przejazd to by chyba na pewno kogoś przysłali

Tylko trzeba im wcześniej powiedzieć że tanio nie będzie :gwizdanie:

Opublikowano

A może nie tylko plenery :cool1:

No.. partnerek narazie nie urozmaicam :polew::cool1::acute:

Opublikowano

Nie ma się co podniecać im bliżej zlotu ludzie zaczną się w pewnym stopniu wykruszać tak samo jak entuzjastycznie się zapisywali (obym był w błędzie ale pewnie tak będzie :decayed: ) chociaż nie powiem na razie dobrze to wygląda i oby tak trzymać ... :notworthy: Co do pokojów to ja się mogę przemęczyć z jakimiś dwiema kobietami w jedynce :decayed:

Opublikowano

Co do pokojów to ja się mogę przemęczyć z jakimiś dwiema kobietami w jedynce :decayed:

One na łóżku ty na parapecie ? :decayed:

Opublikowano

Zajmie się ktoś tym TVN? Bo były by jaka jak by zrobili jakąs chociaż małą retransmisje;p

tylko nie TeDe :decayed:

Opublikowano

tylko nie on :shocked:

Opublikowano

raggaman

One na łóżku ty na parapecie ? decayed

Parapety to im poopadają jak się wezmę za robotę :decayed:

dobra koniec tego OT :tongue4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...