Damian0911 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ja mam taki i mi sie nie znudził jeszcze bo w sumie go nie widze :> :> ale bolało
A-rek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Będę robił na plerach a jakiej wielkosci? bo ladnie napier...la jesli bedzie dosc duzy :> kolorowy bedziesz musiał co pare lat poprawiac jesli bedzie robiony w studio, a nie u kolegi na imprezie to moze byc spokojny ze beda dobre barwniki i nie wyblaknie Ciekawy jestem jak w praktyce wygląda sytuacja z wyjałowianiem barw Będę robił na plerach więc na słońce będzie narażone przez max. kilka tygodni w roku.. ja mam kolor na plecach i juz kilka razy mialem plecy spalone, a kolor raczej sie nie zmienil
variocustoms Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ja mam kolor skorpiona od 16 lat, dwa razy przypalony żelazkiem ale na razie nie uzupełniam kolorów bo je w miarę dobrze widać, robiłem w Acid Shop w Poznaniu w 1993 r
keżor Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ja mam taki i mi sie nie znudził jeszcze bo w sumie go nie widze :> :> ale bolało może sie nie znam , ale wygląda jakby to było długopisem malowane na szybko :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ja mam taki i mi sie nie znudził jeszcze bo w sumie go nie widze :> :> ale bolało może sie nie znam , ale wygląda jakby to było długopisem malowane na szybko :gwizdanie: podzielam twoje zdanie tatuaż nie jest pierwszej klasy, no chyba że taki miał być i taki był zamiar autora ale wygląda
SoMeS Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 ja kończę projekty i po nowym roku będą 4ty i 5ty
Nosfer Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ja mam taki i mi sie nie znudził jeszcze bo w sumie go nie widze :> :> ale bolało Kto Ci to robił ? a pochwal się projektem otóż to Zaraz po nowym roku idę z elementami. Więc tak naprawdę projektu jeszcze nie mam. Jak dostanę coś w łapy to wkleję skana. Będzie od prawej łopatki do samego dołu. Pomyślałem, że przerzucę przez ramię jakiś motyw, żebym mógł sobie go oglądać w lustrze.. i wymyśliłem.. Zrobie sobie "siebie" Full kolor - FLASH. W studio JuniorInk - www.juniorink.pl
moskal Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Acid Shop w Poznaniu w 1993 r dobry klimat byl , flapjack , acid drinkers
moskal Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 W studio JuniorInk - www.juniorink.pl który z nich bedzie ci robił ????
Damian0911 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ja mam taki i mi sie nie znudził jeszcze bo w sumie go nie widze :> :> ale bolało może sie nie znam , ale wygląda jakby to było długopisem malowane na szybko :gwizdanie: to zdjęcie było robione jak był świeży i jeszcze strupy były i krew a robiłem go w LBN
Nosfer Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 W studio JuniorInk - www.juniorink.pl który z nich bedzie ci robił ???? Nie wiem jeszcze.. Przed pójściem dokładnie obejrzę ich galerię, rzuce okiem w studio i pogadam z tym którego styl najbardziej będzie mi odpowiadał. Wczoraj trochę mój tattoo stanął pod znakiem zapytania, bo chcemy pojechąc z K. do Tajlandii, w co oczywiście trzeba wpakować kasę, a dziara trochę mnie szarpnie po portfelu i nie wiem czy się wyrobimy kasowo.. Ale pójść, pójdę w przyszłym tygodniu
moskal Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 chcemy pojechąc z K. do Tajlandii przedślubna ?? nie za szybko ???? :naughty: :naughty: myslałem ze juz byłes u nich i masz cene w miare obcykaną , a na jaki koszt liczysz ?????
Nosfer Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 chcemy pojechąc z K. do Tajlandii przedślubna ?? nie za szybko ???? :naughty: :naughty: myslałem ze juz byłes u nich i masz cene w miare obcykaną , a na jaki koszt liczysz ????? POślubna :kox: Dzwoniłem do nich, ceny mi nie podadzą bo ustalana jest indywidualnie w zależności od wielkości, ilości szczegółów, trudności wykonania, kolor czy czarny etc.. Myślę, że muszę przyszykować kilka tyś..
moskal Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Dzwoniłem do nich, ceny mi nie podadzą bo ustalana jest indywidualnie w zależności od wielkości, ilości szczegółów, trudności wykonania, kolor czy czarny etc.. Myślę, że muszę przyszykować kilka tyś.. nie , no wiem ze ceny ci nie podadza , ale tak pi razy dzrzwi , pokaż ten projekt , narysuj chociaż w paint'cie jak nie masz skanera
Nosfer Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Pi razy drzwi Myślę, że zacznie się rozmowa od 2.000zł Ciężko opisać projekt, bo to flash - tatuaż zlożony z wielu elementów. Nie chcę nic gadać, bo jeszcze projektu nie ma. Za kilka dni do nich idę ze stertą druku i jak ustalimy co trzeba to podkleje.
SoMeS Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Pi razy drzwi Myślę, że zacznie się rozmowa od 2.000zł Ciężko opisać projekt, bo to flash - tatuaż zlożony z wielu elementów. Nie chcę nic gadać, bo jeszcze projektu nie ma. Za kilka dni do nich idę ze stertą druku i jak ustalimy co trzeba to podkleje. brzmi ciekawie
Nosfer Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Dobra, namówiłem kobitę na Rodos za połowę kasy zamiast do Thai.. W przyszłym tygodniu wyruszam do juniora..
Tas2die4 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 haha dobre.. 2000 na tattoo... chyba bym sie nie zdecydowal... mialbym fele do auta juz juz sobie wyobrazam ta rozmowe z kobita "kochanie, nie jedziemy do thai, robie sobie tattoo,wiec zostaje nam rodos,tam tez jest fajnie"
Rekomendowane odpowiedzi