Kazik123 Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Fajny motyw,motylek też niczego sobie alantan stosowaliście w kremie czy w maści? fotki robione na świeżo, więc jestem w trakcie gojenia żona chyba zazdrościła i dzień później zrobiła motylka cały czas idzie easy tatoo, żona na pierwszym stosowała alantan maść i też ładnie wygląda,
Tzieland Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 To co będziesz stosował raczej nie ma wpływu na to jak wygląda tatuaż. Tutaj liczą się tylko umiejętności tatuatora. Oczywiście nie mówię o skrajnych przypadkach gdzie ludzie niczym nie smarują itp Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4
Kazik123 Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 To co będziesz stosował raczej nie ma wpływu na to jak wygląda tatuaż. Tutaj liczą się tylko umiejętności tatuatora.Oczywiście nie mówię o skrajnych przypadkach gdzie ludzie niczym nie smarują itp Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Potwierdzam, koleś smarował wazeliną i efekt super druga sprawa że zawsze cały w wazelinie chodził jak dziara sucha to i strópy sie zrobia
Tzieland Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Alantan/Bepanten służą tylko gojeniu się ran. Nic więcej Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4
DamianIno Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Dziś drobne poprawki i już miałem umawiać się na następny projekt ale do końca roku lipa z terminami
Tzieland Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Ja też muszę iść do swojego artysty gadać z nim o terminie Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4
Młody Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Mój nowy ---------- Post dopisany at 20:05 ---------- Poprzedni post napisany at 20:04 ---------- Będą jeszcze dwa, druga ręka i łydka
jozek726 Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 Panie i Panowie, znacie jakąś osobę która potrafi zaprojektować tatuaż w tym stylu : Dwayne Johnson The Rock Moja Historia Tattoo | Tattoo Wzory Tatuaże Znaczenie Symbolika Tatuaży Tatuaże Wzory ???
Tzieland Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Nie potrzebny do tego jakiś specjalny artysta. Te wzory to są zwykłe maoryskie tribale Pełno ich na necie. Sam możesz coś sobie sklecić. Rugbyści dużo sobie tego robią. Tylko jedna rada. Zrób sobie najpierw dużą rękę na siłowni. Inaczej będzie to śmiesznie wyglądało Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
jozek726 Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 dużą rękę ? nie mam aż takiej małej
Tzieland Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 No ale na żyłce a nie facie Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Frodus Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Cover. Podzielony na kilka etapów, wiadomo dlaczego jeszcze ze 2 sesje mnie czekają na skończenie i ostatnia na elementy wykończeniowe. Na tą chwile jeszcze nie wygląda tak jakbym chciał, ale tylko kwestia czasu:banan:
tomcrack27 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 dużą rękę ? nie mam aż takiej małej Jozek ja mam projekt tego tatuazu zrobiony na papierze:decayed: no i juz mam go wydziaranego:wink:
DamianIno Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 temat trochę zakurzony więc foto zaczętego projektu,jest już więcej ale niestety brak fotki.W środę ostatnia sesja,postaram się wrzucić całość http://www.directupload.net/file/d/3738/yan62d7t_jpg.htm
garry99 Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Motyw dobry,sam jestem etapie szukania czegoś ciekawego ale muszę troche jeszcze pocwiczyć heh
Frodus Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) Jakośczasu nie mam żeby podskoczyc do studio Edytowane 7 Września 2014 przez Frodus
Tzieland Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 U mnie 25.09 wlatuje kompas 3D. Około grudnia może posejdon. A w przyszłym roku muerte z podobizną mojej kobiety.
talib1990 Opublikowano 12 Września 2014 Opublikowano 12 Września 2014 Witka ... ja w poniedziałek dziargam coś pierwszy raz w życiu... z okazji że urodziła mi się córa będzie jej imie Maja i data urodzenia na lewym przedramieniu.. z zaznaczeniem, że będzie to początek rękawa ... rękaw będzie w biomechanice cała lewa ręka
Tzieland Opublikowano 12 Września 2014 Opublikowano 12 Września 2014 Wybacz ale dla mnie Jest nawet strona na fb -> RUNY PRAWILONŚCI Ale ważne, że Tobie się podoba
ADHDmfe Opublikowano 14 Września 2014 Opublikowano 14 Września 2014 7 październik zaczynamy rękaw ;D, co to będzie pokażę na zdjęciach bo sam nie wiem do końca jak będzie wyglądać, moja artystka poznała motyw i ma to przedstawić w przyszłym tygodniu
Rekomendowane odpowiedzi