ziomal-84 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Przepraszam 38zł http://allegro.pl/kod-klucz-code-do-radia-audi-cd-navi-itp-i6856355927.html?reco_id=24673dc5-52c5-11e7-8000-6c3be5c00ee0&ars_rule_id=201 lub nagrywasz specjsalna płyte i tez odzyskasz kod, po takim zabiegu ostatnie cztery cyfry nr seryjnego to pin
tomekxp2 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Opublikowano 16 Czerwca 2017 No czytałem coś o tej płycie. Ale to trzeba kupić, taką płytę w Internecie chyba nie ma takiego programu ściągnąć.
Tom A4 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Opublikowano 16 Czerwca 2017 (edytowane) można zassać ale niektóre jednostki po jej użyciu są martwe lub z takim widokiem Edytowane 16 Czerwca 2017 przez Tom A4
szwiesiek Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 witam wszystkich. Mam pytanie. czy wymiana akumulatora wiąże się z tym, że trzeba bedzie podac jakiś kod do ponownego uruchomienia radia? ( audi concert).może znacie jakieś sposoby na podtrzymanie napięcia w zasilaniu radia ?
YoGi1984 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 U mnie przy chorus 2 ale radio oczywiście od fabryki w aucie przy odłączeniu aku wyskakuje na chwile safe ale odczekam chwilkę wyłączam/włączam i śmiga jak nowe, nawet nie muszę nic ustawiać i programować stacji bo są w pamieci:) nie wiem czy wszyscy ogólnie tak maja, czy tylko mój sprzęt jest wyjątkowy:D
szwiesiek Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Dziękuje za szybką odp. Od niedawna mam b6 avant z radiem ori i tak pytam na zasadzie ,,w razie czego", bo do zimy kilka mies a aku byc może trzeba nowy.
KINIAM Opublikowano 2 Czerwca 2018 Opublikowano 2 Czerwca 2018 (edytowane) Wyjęcie aku, odcięcie zasilania może spowodować, że radio będzie potrzebowało kodu. O ile mi wiadomo wszystkie Concerty mają przypisany kod. Można tego uniknąć poprzez zastosowanie na pewien czas dodatkowego źródła zasilania tzw. anty reset. Edytowane 2 Czerwca 2018 przez KINIAM
szwiesiek Opublikowano 14 Czerwca 2018 Opublikowano 14 Czerwca 2018 W dniu 2.06.2018 o 21:42, KINIAM napisał: Wyjęcie aku, odcięcie zasilania może spowodować, że radio będzie potrzebowało kodu. O ile mi wiadomo wszystkie Concerty mają przypisany kod. Można tego uniknąć poprzez zastosowanie na pewien czas dodatkowego źródła zasilania tzw. anty reset. Dzięki za info..a co to takiego to ,,antyreset"?
KINIAM Opublikowano 14 Czerwca 2018 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Antyreset : - Dodatkowe źródło - aku włączone szeregowo do przewodów zasilania, nie do wymienianego aku. - Lub specjalny prostownik przez gniazdo zapalniczki o ile jest aktywne przy wyłączonej stacyjce.
Rekomendowane odpowiedzi