Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

co zrobic z audi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie mam problem ze swoja audi tzn skrzynia automat , brak mechaników którzy by się tym zajęli a ja nie mam czasu , moje pytanie co z audi zrobić czy ja wyrejestrować a jak tak to jak to zrobić , czy sprzedać w całości czy złom audi to a4 b5 2,6l 1997r w ocynku ? proszę o pomoc

Opublikowano

Na zlom z papierem do wyrejestrowania dostaniesz okolo 500zl,mozesz niby sprzedac np na ukrainca wtedy masz auto i nie placisz oc,mozesz sprzedac tak jak stoi w calosci komus na umowe np za 1500zl,i nie pisz ze brak mechanikow bo tacy sa,poprostu cena roboty bedzie wyzsza niz wartosc auta tak powinienes napisac.

Opublikowano

Sprzedaj za 2000zl i bedziesz mial po problemie, sadzac po tym co napisales nie wydasz 1000zl na wymiane skrzyni

Opublikowano
  • Autor

u mnie w okolicy nie ma a nie bede auta prowadził 50km do mechanika bo to juz mija sie z celem delikatnie

gdzie uzyskac taka cene ? wystawic ja normalnie czy jak ? ogulnie drugi silnik wstawiony . zebym miał czas to bym manuala wstawił

Opublikowano

Właśni dlatego nie kupuj się egzotycznych aut żeby potem nie mieć egzotycznych wydatków

Opublikowano
  • Autor

nie no automat dobrze mi słuzył mi dobrze i długo :)

Opublikowano

50 km to sie jedzie aby w ASO kupić spinki za 2.60zł za sztukę a ty nie chcesz odstawić auta do mechanika :grin:

Wystaw na OLX za 2000zł i bardzo szybko ktoś łyknie.

Opublikowano
  • Autor

wiesz nie ma mnie w pl moze dlatego nie moge do mechanika :P

ok sprobuje :)

Opublikowano

Skoro nie ma cie w PL to masz kasy jak lodu i stac cie na nowe B9 lub poprostu było ci szkoda kasy na wymienę oleju w skrzyni.

Opublikowano

Skoro nie ma cie w PL to masz kasy jak lodu i stac cie na nowe B9 lub poprostu było ci szkoda kasy na wymienę oleju w skrzyni.

Bez przesady.

Opublikowano

Albo jesteś mistrzem sarkazmu albo to najbardziej cebulowo-zawistny komentarz jaki w życiu widziałem...

Opublikowano

Malo widziales.

Opublikowano
  • Autor

skąd tacy ludzie sie biorą ? ze pracuje za granica to nie znaczy ze zarabiam nie wiadomo ile a jak nie masz czego wniesc do tematu to sie nie wypowiadaj . a olej był wymieniony .

Opublikowano

Sprzedaj na Ukraińca jak ktoś wyżej pisał a auto rozbierz i na części. Wg mnie najlepsza opcja.

Opublikowano
  • Autor

wiem to jest najlepsze wyjscie tylko do pl na 2 tygodnie a nikt raczej za mnie go nie rozbieże :P

Opublikowano

wiem to jest najlepsze wyjscie tylko do pl na 2 tygodnie a nikt raczej za mnie go nie rozbieże :P

To znajdź auto złom który przyjmie Ci auto nie kompletne. W ciągu tych 2 tyg wyjmij to co szybko sprzedaż np butla LPG jeśli jest itd co szybko i łatwo wyjmiesz i sprzedaż.

Następnie za auto otrzymasz z 500 i razem wyjdzie Ci z 1500 i masz świstek o zezłomowaniu, zwrot z OC itp.

Opublikowano
  • Autor

wystawie ja calą na olx zobaczymy co wyjdzie , a powiedz o co chodzi z tym na ukrainca :P

Opublikowano

chodzi o to,że nie jest taka sprzedaż do zweryfikowania

Opublikowano

wystawie ja calą na olx zobaczymy co wyjdzie , a powiedz o co chodzi z tym na ukrainca :P

poszło na pw

Opublikowano
  • Autor

a mozesz cos wiecej ?