stojann Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Witam, już parę miesięcy minęło od zakupu to się pochwale : Informacje: Rok produkcji: 1998, Skrzynia biegów manualna 5 biegów Moc: 110 KM , 1.9 TDI ciemny granat ABS, 2x el. szyby el. lusterka, klimatyzacja alufelgi 15 cali centralny zamek autoalarm pakiet oświetlenie poduszka powietrzna 4 szt wspomaganie kierownicy immobiliser ABS zderzaki i listwy w kolorze nadwozia, nagłośnienie 4 głośniki przyciemnione tylne szyby - efekt lustra weneckiego brak katalizatora zawieszenie sportowe TA Technix CB Uniden 520 xl + hustler plany - zmiana radia ,może na takie : http://allegro.pl/item497330892_clarion_dxz_389rmp_dxz_389rgmp_krakow.html - czekam na jakies sugestie tutaj na felach 16" ale wychodzimy za obrys auta i docieraly do blachy
michu93 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 ładno autko ale radio na twoim miejscu bym zostawil a zapodał zmieniarke
Patrykbor Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Ładna furmanka . Jeszcze ściema szyb lampy po lift i będzie git ,a raio zostaw tak jak mówił cerB
stojann Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2008 ładno autko ale radio na twoim miejscu bym zostawil a zapodał zmieniarke zmieiarki nie zapodam,bo do tego radia nie da sie podlaczyc Ładna furmanka . Jeszcze ściema szyb lampy po lift i będzie git ,a raio zostaw tak jak mówił cerB szybki sa sciemnione na tyle- efekt weneckiego lustra
Kowi87 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Lampki z przodu na zespolone i juz będzie
Reggi Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Podstawowa zmiana stylistyczna ..lampy poliftowe i Xenon Kurde...ja mam też AFN-a i rocznikowo 98' ...ale mam 6 zegarów ..u Ciebie widać , że są tylko 4
Reggi Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 bo to zalezało od wyposazenia Hee..wydało się , że mam wypasa
stojann Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2008 to wrzuc tu fpte z tymi 6 zegarami,popatrze sobie
Reggi Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Wygrzebałem gdzieś z mojego tematu ... Naklejka S-line wyleciała pierwszego dnia
stojann Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2008 :slina: bardzo fajnie to wyglada i pewnie pokazuje Ci spalanie ?
Reggi Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 :slina: bardzo fajnie to wyglada i pewnie pokazuje Ci spalanie ? Spalanie tymczasowe i średnie , dystans ..spalone żarówki , płyn .. Stację radiową ..ect.
stojann Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2008 kurcze,to czemu ja tego nie mam ;(
kamilo Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 ja mam afn-ka z 97r. i też takich zegarków nie mam da się gdzieś takie nabyć ?
Reggi Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 kurcze,to czemu ja tego nie mam ;( Zawsze możesz sobie podrezać Szukaj zegarów od A6 1.9 Tdi ..z czerowno-białym podświetlaniem i przy okazji manetki do Fisa z tempomatem i ognia
kamilo Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 kurcze,to czemu ja tego nie mam ;( Zawsze możesz sobie podrezać Szukaj zegarów od A6 1.9 Tdi ..z czerowno-białym podświetlaniem i przy okazji manetki do Fisa z tempomatem i ognia będą pasować bez problemu ?
stojann Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2008 a tak pi razy oko w jakiej kwocie by sie to zamknelo ?
rafalekx Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 kurcze,to czemu ja tego nie mam ;( Nie wszystkie A4 to mają, zależało od wyposażenia, ja też nie mam, ale za to mam inne rzeczy jakich ragga nie ma mnie najbardziej śmieszy przebieg paździocha raggusiowego A co do takich budzików to kwestia 300-400 zeta i masz takie tylko musisz znać kogoś kto Ci wszystko ładnie zgra Vagiem Wyglądać to to ładnie wygląda, ale czy to aż tak niezbędne? Ja niby planuję zakładać liczniczek z FISem ale są inne priorytety Ragguś Ty nie masz rocznikowo '98 tylko modelowo, rocznikowo to Ty masz '97 Farta miałeś że Ci się już 1,5 lifta trafiło z '97 Ładny AFNik '98, felgi i lampy na przód po lifcie obowiązkowo :> A no i tania sprawa kierunki w błotnikach na białe zmień
Reggi Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 mnie najbardziej śmieszy przebieg paździocha raggusiowego Ale Ty jesteś cycek ..przecież mówiłem Ci nie raz , że smyrnąłem szafę bo mnie przebieg w oczy szczypał ale za to mam inne rzeczy jakich ragga nie ma Mówisz o tych swoich kubełkach ? Pff.. Ragguś[/b] Ty nie masz rocznikowo '98 tylko modelowo, rocznikowo to Ty masz '97 Dokładnie .. pomyliło mi sie będą pasować bez problemu ? Tak a tak pi razy oko w jakiej kwocie by sie to zamknelo ? Same zegary 250 zł w górę ... do tego manetki ..to i przy okazji tempomat by się przydało podrezać za jednym przysiadem
rafalekx Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Ale Ty jesteś cycek ..przecież mówiłem Ci nie raz , że smyrnąłem szafę bo mnie przebieg w oczy szczypał ale Ty męski jesteś Mówisz o tych swoich kubełkach ? Pff.. O kubełkach, kierce od eSa, 4ech szybach w prądzie, składanych lusterkach elektr. Resztę już sobie dołożyłeś
Rekomendowane odpowiedzi