Gość peter19854 Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 witam mam taki problem na jazde na wprost puka mi okropnie w prawym kole wymienial;em oba z lewej i prawej koncowki drazkow kierowniczych i byla ustawiana zbieznosc w dodatku trzesie calym przodem w aucie nie wiem co to jest po zdjeciu kola zauwazylem ze ten aparat od hamolcow ma do 1 cm luzu dzieki pozdr
adadur Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 Jak byś mógł zrobić forkę tego zacisku było by fajnie. Albo opisz między czym a czym ten luz.
milanex Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 sprawdż klocki u mnie od wewnętrznej strony był kompletnie wytarty dosłownie zostało 2 mm okładziny a z zewnętrzej strony tarczy miał jeszcze prawie 8 mm i u mnie stukał klocek po założeniu nowych jest git
Gość peter19854 Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 witam wrocilem z diagnostyki i sprawdzali mi amory lewa strona 80 procent prawa 0 i diagnosta powiedzial ze te sprezynki od apratu od hamulcow sa wyrobione i to stuka narazie tyle zaraz jade wymieniac amortyzatory zobaczymy pozyjemy
Goran Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 Miałem podobny problem samochód od ok 120 km/h w górę dostawał wibracji. U mnie były krzywe tacze objawiało sie to "biciem" kierownicy podcza hamowania. Wymieniłłem i jest ok. Tu masz link do tego tematu Pozdro http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=4788 a jeśli chodzi o luz to u nie też jet ale jest ok
MDM Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 stawiam na tarcze albo na luz na drazkach
Gość peter19854 Opublikowano 23 Lutego 2007 Opublikowano 23 Lutego 2007 witam problem z pokaniem w prawym kole nierozwiazany zmienilem kola z felga -puka,przetoczone tarcze-puka amory nowe-puka,zmienione klocki-puka ,wymienione drazki kierownicze-puka,brak mi sil juz z tym problemem puka mi w kole jadac prosto rowna droga ,wciskajac sprzeglo problem ginie ,dzis mechanik mnie zmartwil ze moze skrzynia do naprawy ale ja wiem ze cos sie dzieje w kole waszym zdaniem moze to byc przegub albo lozysko i tak prosba jest ktos z klubu audi z rejonow olsztyna brodnicy bo juz mnie mechanicy jada na nerwach co mechanik to inna czesc do wymiany dzieki pozdrawiam
adadur Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 Jedz na szarpaki na stację diagnostyczną.
Rekomendowane odpowiedzi