Skocz do zawartości
IGNOROWANY

pukanie i trzesienie na jazde na wprost

Rekomendowane odpowiedzi

Gość peter19854
Opublikowano

witam mam taki problem na jazde na wprost puka mi okropnie w prawym kole wymienial;em oba z lewej i prawej koncowki drazkow kierowniczych i byla ustawiana zbieznosc w dodatku trzesie calym przodem w aucie nie wiem co to jest po zdjeciu kola zauwazylem ze ten aparat od hamolcow ma do 1 cm luzu

dzieki pozdr

Opublikowano

Jak byś mógł zrobić forkę tego zacisku było by fajnie. Albo opisz między czym a czym ten luz.

Opublikowano

sprawdż klocki u mnie od wewnętrznej strony był kompletnie wytarty dosłownie zostało 2 mm okładziny a z zewnętrzej strony tarczy miał jeszcze prawie 8 mm i u mnie stukał klocek po założeniu nowych jest git

Gość peter19854
Opublikowano

witam wrocilem z diagnostyki i sprawdzali mi amory lewa strona 80 procent prawa 0 i diagnosta powiedzial ze te sprezynki od apratu od hamulcow sa wyrobione i to stuka narazie tyle zaraz jade wymieniac amortyzatory

zobaczymy pozyjemy

Opublikowano

stawiam na tarcze albo na luz na drazkach

Gość peter19854
Opublikowano

witam

problem z pokaniem w prawym kole nierozwiazany

zmienilem kola z felga -puka,przetoczone tarcze-puka amory nowe-puka,zmienione klocki-puka ,wymienione drazki kierownicze-puka,brak mi sil juz z tym problemem puka mi w kole jadac prosto rowna droga ,wciskajac sprzeglo problem ginie ,dzis mechanik mnie zmartwil ze moze skrzynia do naprawy ale ja wiem ze cos sie dzieje w kole

waszym zdaniem moze to byc przegub albo lozysko i tak prosba jest ktos z klubu audi z rejonow olsztyna brodnicy bo juz mnie mechanicy jada na nerwach co mechanik to inna czesc do wymiany

dzieki pozdrawiam

Opublikowano

Jedz na szarpaki na stację diagnostyczną.