rafik5544 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Witam zastanawiam się nad kupnem żarówek Osram night breaker 110% i założenie ich do świateł mijania,co powiecie na ich temat i jakie zaroweczki byście polecili do postojowek?
54321 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Ja bym Ci polecił normalne Osramy, czy Philipsy bez żadnych super udziwnień + . Kupiłem swego czasu do siebie Philipsy Super nie wiadomo co za 100 zł/2 sztuki. Nie powiem świeciły jaśniej niż zwykłe, ale czy było więcej światła na drodze to już bym nie powiedział , a już jak była mokra nawierzchnia to mało co było widać przy tych super nie wiadomo jakich żarówkach. Mało tego wytrzymały może z 10 max 15 tyś. km gdzie na zwykłych żarówkach Osram-a śmigam z ponad 30tyś. km . Pozdrawiam
nitroo Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Temat wałkowany setki razy. Użyj kolego wyszukiwarki
Kubal2216 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Witam zastanawiam się nad kupnem żarówek Osram night breaker 110% i założenie ich do świateł mijania,co powiecie na ich temat i jakie zaroweczki byście polecili do postojowek? Świecą jaśniej od zwykłych, ale szkoda ich podczas jazdy w dzień, dlatego przydałyby się wtedy dzienne.
rafik5544 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Znam gościa który ma te osramy i naprawdę jest różnica,świecą mu na biało wiadome nie tak jak xenon ale lepiej niż normalne zolciaki i naprawdę nie narzeka,ma te żarówki jakieś pół roku dopiero
Harry Zott Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 Miałem te Osramy dobra żarówka znaczna poprawa widoczności ale są mało trwałe po 7 miesiącach jedna wysiadła...
Rekomendowane odpowiedzi