aju Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 kozak to byś był jak by ten telefon na leżąco nie wchodził kupił sobie te tjuningowe ściski do sprężyn z allegro????
moskal Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 kozak to byś był jak by ten telefon na leżąco nie wchodził kupił sobie te tjuningowe ściski do sprężyn z allegro???? ty no za dwie dychy opuszczenie jeszcze o 3cm to mi tylko tjuningowe ściski przychodzą do głowy [br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 13:04_________________________________________________ WTF ??? Krycha ja widze w jakim stopniu to leży tylko pytam jaki związek z taka glebą ma 20pln :kox:
aju Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 rządzisz a może wrzuć trochę gratów do środka albo ze 2 worki z cementem
moskal Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 2 worki z cementem wyjdzie ponad dwie dychy
Krycha Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 rządzisz a może wrzuć trochę gratów do środka albo ze 2 worki z cementem Niestety, ale takich praktyk nie uskuteczniam i nie potrzebuje, Tobie może się przyda?Moskal, Plast se wkońcu klucz kupił i miał czym nakrętki przekręcić od gwintu
moskal Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Moskal, Plast se wkońcu klucz kupił i miał czym nakrętki przekręcić od gwintu aaaa , no i wszystko jasne
plastuch Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 jeszcze mi zostało około 4,5 cm gwintu na amorach z przodu w poniedziałek kręce jeszcze troszke niżej ale musze bardziej podklepac ranty błotnikow i przyciąc nadkola bo na skręcie troszke przyciera
aju Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 rządzisz a może wrzuć trochę gratów do środka albo ze 2 worki z cementem Niestety, ale takich praktyk nie uskuteczniam i nie potrzebuje, Tobie może się przyda?Moskal, Plast se wkońcu klucz kupił i miał czym nakrętki przekręcić od gwintu zluzuj bo żartujemy mi się przyda w końcu bym podmurował podjazd do garażu
plastuch Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 BTW Krycha masz może olejek do stożka i jaki kupiłeś??
Krycha Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Aktualnie nie mam, ale gdybyś coś zamawiał daj znać to zamówimy razem. Karol też coś wspominał, że trzeba by nasączyć jego ITG.
slepy Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 jeszcze mi zostało około 4,5 cm gwintu na amorach z przodu w poniedziałek kręce jeszcze troszke niżej ale musze bardziej podklepac ranty błotnikow i przyciąc nadkola bo na skręcie troszke przyciera no teraz ładnie jest , ja też muszę podklepać błotniki, bo mi już nie raz na skręcie blachę podgieło
A-rek Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ja też muszę podklepać błotniki, bo mi już nie raz na skręcie blachę podgieło tak to jest jak sie ma za male ET w felgach
slepy Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 ja też muszę podklepać błotniki, bo mi już nie raz na skręcie blachę podgieło tak to jest jak sie ma za male ET w felgach nie no Et jest 35 :gwizdanie:
plastuch Opublikowano 4 Września 2010 Autor Opublikowano 4 Września 2010 Ja tam gumowym młotkiem podgiołem ranty i jest gicior [br]Dopisany: 03 Sierpień 2010, 18:34_________________________________________________Dawno mnie nie było a od tamtego czasu do auta wleciała kiera z przedliftowej S-ki i Filtr stożkowy ITG Dodatkowo auto śmigana małym dopingu Boost skoczył do 0.9bara ale o tym w krótce
plastuch Opublikowano 4 Września 2010 Autor Opublikowano 4 Września 2010 ładna,ładna Dziękować dziękować Zrobiłem autu generalne sprzątanie (plakowanie, woskowanie, odkurzanie) i korzystaiąć z tej że okazji zapodaje nowe zdjęcia
wojciu0308 Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 ten samochod jest moim idealem poluje na taka z takim silniczkiem i kolorkiem felgi tez tylko takie innych nie chce zderzaki jeszcze od S4 i juz jest max
Michał Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Zazdroszczę dróg w świętokrzyskim, skoro Ty, Krycha czy Nosb możecie latać na takiej glebie Generalnie fura kox
Rekomendowane odpowiedzi