thenaturat2 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Mam pytanie. A mianowicie jak rozkodowywałem wyposażenie to wg tego wyskoczyło mi że auto ma taką skrzynie. Czy aby dobrze? Dodam że nie ma napędu Q.0G7 = 5-biegowa aut. skrzynia biegów tiptronic
MaTeo85 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Mam pytanie. A mianowicie jak rozkodowywałem wyposażenie to wg tego wyskoczyło mi że auto ma taką skrzynie. Czy aby dobrze? Dodam że nie ma napędu Q.0G7 = 5-biegowa aut. skrzynia biegów tiptronic ten kod oznacza tylko że masz skrzynię automatyczną, faktycznie na liście wyposażenia z ASO pod tym kodem kryje się Tiptronic (ja tak mam) ale w praktyce wcale tego nie oznacza.
Banan Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 To zawsze znaczyło że jest możliwość ręcznej zmiany biegów czyli że jest tryb tiptronic
komoornik Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Trzeba sprawdzić kod skrzyni, który jest na wlepie obok kodu silnika.
thenaturat2 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2016 kod motoru to CSUA a kod skrzynia to NYM.I to będzie na 99% multi. Ale mogę sie mylić
komoornik Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Multitronik. A poznać to można po 10 sekundach jazdy
Rekomendowane odpowiedzi