Dev Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Mało prawdopodobne że wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_G Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Mało prawdopodobne że wejdzie A orientujesz się jaka powinna być odległość od standardowego zacisku do felgi aby weszło? ewentualnie o ile cm taki zacisk jest większy bo na zdjęciach rzeczywiście widać że prawie są na styk. Ewentualnie czy dorzucenie dystansu 10 załatwiło by sprawę Edytowane 3 Grudnia 2016 przez Marcin_G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Tutaj nie ma reguły. Trzeba mierzyć na aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_G Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Tutaj nie ma reguły. Trzeba mierzyć na aucie.A dużo miałeś takich przypadków że w 18 nie weszły?I czy przy 19-20 bo takie planuje letnie będzie tak samo? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek530d Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Dev, jak tam postęp z włożeniem 356 na tył ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Już dawno zrobiony, zdążyłem o nim zapomnieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek530d Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Już dawno zrobiony, zdążyłem o nim zapomnieć. może coś więcej? zdjęcia, jakieś info z ceną adaptera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Zdjęć nie robiłem, nie było czasu. Adaptera nie ma, przeciąłem jarzma i je przedłużyłem do właściwego rozmiaru. Edit: Dzisiaj ogarnąłem kolejne 356mm na tyle w Q5 z tym że zrobiliśmy trochę inaczej. Poszedł dystans i inne jarzmo. Na razie chlopina jeździ, za kilka dni będę to zdejmował i malował bo to było na razie testowe podejście ale wyszło całkiem, całkiem Edytowane 31 Grudnia 2016 przez Dev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Jak coś dostępne tarcze OZ 380mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopter Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Niestety cena niewiele niższa od tych OEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 2 godziny temu, Kopter napisał: Niestety cena niewiele niższa od tych OEM 800 zl to niewiele ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopter Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 12 godzin temu, Dev napisał: 800 zl to niewiele ? Chyba po prostu ja znalazłem drożej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniell-gda Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Hamulce od a8 d4 tyl 356mm pasuja do b8Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniell-gda Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 ???Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Dev a zacisk tylny 330mm od C7 do b8 ? i przednie zaciski od A7 345mm do b8 podchodzą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) 8 godzin temu, Gibons napisał: Dev a zacisk tylny 330mm od C7 do b8 ? i przednie zaciski od A7 345mm do b8 podchodzą ? rozumiem że ta wiadomość jest dla Ciebie bardzo cenna i jesteś skłonny za nią sporo zapłacić... Edytowane 22 Czerwca 2017 przez Dev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Oczywiście podaj nr konta i kwotę chyba że wolisz czek .... kiedyś już to komuś pisałeś tylko nie mogę znaleźć. Skoro przód podchodzi od C7 2tłoki 356mm to i przód od C7 lub A7 345mm (no name) powinien podejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 6 minut temu, Gibons napisał: Oczywiście podaj nr konta i kwotę chyba że wolisz czek .... kiedyś już to komuś pisałeś tylko nie mogę znaleźć. Skoro przód podchodzi od C7 2tłoki 356mm to i przód od C7 lub A7 345mm (no name) powinien podejść. owszem ale w przypadku zacisku 345mm jest małe "ale" pisałem już kiedyś o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Chodzi o tarcze czy o zacisk z tym "ale" ? ori tarcza od b8 nie podejdzie pod ten zacisk ? pewnie jest ten sam problem co c7 vs c7 allroad ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi