xXPiotrekXx19 Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 Witam wszystkich czy wiecie może gdzie w necie da się sprawdzić ile ma się punktów karnych na koncie bo kiedyś słyszałem że miała być taka możliwość sprawdzenia poprzez internet ale nie wiem czy juz to jest i gdzie tego szukać
muunv Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 Nie ma takiej opcji. Idziesz na komende, daja Ci kajecik, podpisujesz się i CI mówią ile masz. W mojej miejscowości jest do tego specjalny pokój i dwie "miłe" Panie, które się tym zajmują. Trwa to 5 minut.
.Pablo. Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 A jak masz więcej jak 24 to od razu zostawiasz blankiecik ;-)
xXPiotrekXx19 Opublikowano 18 Września 2016 Autor Opublikowano 18 Września 2016 myślałem że ten kraj się rozwija i coś takiego już jest a tu trzeba i tak łazić i się prosić nie wiem jak to u mnie będzie bo kiedyś byłem aby sprawdzić trzeźwość na komisariacie i niestety powiedziano mi że jeżeli pan dużo nie pił to napewno już mozna jechać bo nie chciało im się chyba dać alkomatu czy jak
oxon Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 Większość nie jest zbyt chętna do pomocy -.-
Rekomendowane odpowiedzi