akjam Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Dawaj tu cynki jakie koło masz na lato żebysmy nie wjechali na tym samym. Raczej mało prawdopodobne Albo raczej pewne bo u mnie się nic nie zmieni. Mów co tam będzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Dawaj tu cynki jakie koło masz na lato żebysmy nie wjechali na tym samym. na priv mi sie pochwalił [ATTACH=CONFIG]601[/ATTACH] ehhh......nie Twoje ,nowe koło miałeś pokazać ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Coś takiego będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Front..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Dawaj link-a co to za koło i jaki prajs:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bako Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Czyżby jakiś Vossen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Nic wam już nie pokażę koło będzie u mnie to coś wrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydo85 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salata Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Podobne do Vossen CV4:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Vossen jak w pysk strzelił Kiedy mogę podjechać żeby przymierzyć ? Jakie to ma w ogóle parametry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Vossen jak w pysk strzelił Kiedy mogę podjechać żeby przymierzyć ? Jakie to ma w ogóle parametry ? Jak będą już u mnie i kupię opony myślę że 9,5J to dobra szerokość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Grubo Hammer:kox: 235 guma do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Grubo Hammer:kox: 235 guma do tego? 235 to zdecydowanie za szeroko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 No to Panie, jak już wszystko będzie to daj znać, zrobię sobie wycieczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 No to Panie, jak już wszystko będzie to daj znać, zrobię sobie wycieczkę Zagadam do Macka o jakieś fotoseszyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salata Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 215 bedzie ok:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 piękna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Je.....ba.......ny Tomek miszczu. Ale na forum się od rana dzieję. Ty kolo tam quattro jeszcze inny kuniów od zajebania. Dobry tydzień się.szykuje. Chyba dywaniki zmienię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 No to Panie, jak już wszystko będzie to daj znać, zrobię sobie wycieczkę Zagadam do Macka o jakieś fotoseszyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi