Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

H4mm3R S4 Look/RECARO/Heble TTRS 370/330/AccuAir/ROHANA 20X10J

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Ładnie to koło wygląda dobrze zrozumiałem chcesz ten sam model tylko w innym rozmiarze czy w coś innego chcesz uderzyć? Ja już nie wiem czego dla siebie szukać:facepalm:

Inne koło o podobnych parametrach, nie lubię jak ktoś ma to samo na czarnym B7 avant :wink:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 285,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ładnie to koło wygląda dobrze zrozumiałem chcesz ten sam model tylko w innym rozmiarze czy w coś innego chcesz uderzyć? Ja już nie wiem czego dla siebie szukać:facepalm:

Inne koło o podobnych parametrach, nie lubię jak ktoś ma to samo na czarnym B7 avant :wink:

Szczególnie jak się mieszka blisko siebie dlatego ja sprzedałem moje koła :decayed: i teraz mam problem:kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Szczególnie jak się mieszka blisko siebie dlatego ja sprzedałem moje koła :decayed: i teraz mam problem:kwasny:

True, ciężko coś znaleźć w rozsądnej kasie żeby urywało jajka :decayed::wink:

Opublikowano

Mówisz i masz. Tylko nie wiem czy mają 9,5' :decayed:

a6e7u7uq.jpg

---------- Post dopisany at 10:34 ---------- Poprzedni post napisany at 10:34 ----------

A jaja urywa przy samej d*pie :grin:

Opublikowano

Ja mam żyrafę :grin::grin:

Opublikowano
Mówisz i masz. Tylko nie wiem czy mają 9,5' :decayed:

http://s19.postimg.org/evh9kg3n7/a6e7u7uq.jpg

---------- Post dopisany at 10:34 ---------- Poprzedni post napisany at 10:34 ----------

A jaja urywa przy samej d*pie :grin:

bomba :kox::kox::slina:

Opublikowano

Przecudne te koła :kox:

czyje czyje czyje :decayed:

Hammerku jakbym Cię tak nie lubił to wyczekałbym aż kupisz wymarzone koła i kupiłbym te same :grin: aaa czekaj czekaj Ty nie chcesz żeby na czarnym avancie były te same to by Cie i tak nie wkur_iło:decayed:

Opublikowano

10 cali weszło bez problemu, bez przycierania :kox:

Opublikowano
Koza :thumbdown:

Ale koło samo w sobie ciekawe :wink:

3SDM 0.06:wink:

Opublikowano

Jaa, nie wiem jak to jest, że u nas co 4-ta wiejska bora na zlocie te koła ma i już mi się opatrzyły a w Polsce szał robią :decayed: Jaka cena takich kół u was? Może u nas taniej będzie tyle tego jest..

Opublikowano
  • Autor
Jaa, nie wiem jak to jest, że u nas co 4-ta wiejska bora na zlocie te koła ma i już mi się opatrzyły a w Polsce szał robią :decayed: Jaka cena takich kół u was? Może u nas taniej będzie tyle tego jest..

W Polsce nie kupisz 10J, koła przyjechały z DE :wink:

Opublikowano

W PL max 9.5j z tego co kojarze:wink:

Opublikowano

u mnie jakoś 10'' można kupić, będą za ok miesiąc dostępne :):whistling:

Opublikowano

A to są jakieś przepisy które zabraniają handlowania szerszymi czy co? :eusathink:

Opublikowano

nie ma przepisu, ten Dawmac sprzedaje to co ma a ja mogę mieć co będzie dopiero dostępne :)

Opublikowano
nie ma przepisu, ten Dawmac sprzedaje to co ma a ja mogę mieć co będzie dopiero dostępne :)

Ten właśnie Dawmac twierdzi, że w przypadku felg 3SDM jest tak, że wszystko jest produkowane w Tajlandii a później jest pakowane do ori kartonów a reszta jest sprzedawana jako fake...mówił mi , że tak jak on ma powystawiane np. model 0.01 jedne po 2900chyba a drugie po prawie 4000zł ale są to te same felgi tylko są sprzedawane w kartonach z logo firmy powiedział, że firma 3SDM musi zarobić na reklamę i w ogóle a felgi fizycznie niczym się nie różnią i nie wiem co o tym myśleć :eusathink:

Opublikowano

Ten właśnie Dawmac twierdzi, że w przypadku felg 3SDM jest tak, że wszystko jest produkowane w Tajlandii a później jest pakowane do ori kartonów a reszta jest sprzedawana jako fake...mówił mi , że tak jak on ma powystawiane np. model 0.01 jedne po 2900chyba a drugie po prawie 4000zł ale są to te same felgi tylko są sprzedawane w kartonach z logo firmy powiedział, że firma 3SDM musi zarobić na reklamę i w ogóle a felgi fizycznie niczym się nie różnią i nie wiem co o tym myśleć :eusathink:

Może być tak, że to co nie przeszło kontroli jakości jest sprzedawane pod inną marką. Wytrzymałościowo mogą być słabsze, producent i tak zarabia a nie psuje marki.

Opublikowano

Może być tak, że to co nie przeszło kontroli jakości jest sprzedawane pod inną marką. Wytrzymałościowo mogą być słabsze, producent i tak zarabia a nie psuje marki.

Kontrola jakości przeważnie odbywa się w EU bo u chińczyków ponoć się nie opłaca. Lepiej wyj.ebac jakąś część towaru niż tam zrobić kontrolę:wink:

Opublikowano

Przeczytałem cały temat i trzeba przyznać, że duuużo roboty włożyłeś w to auto. Bardzo ładne i zadbane :wink: Oby moje się tak kiedyś błyszczało. Powodzenia w eksploatacji :wink: