sysek27 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 No Panie aleś poleciał z tymi zaciskami pięknie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałswd Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Miszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 jest kox możesz zdradzić jaki jest koszt malowania ? 130zl malowanie, 50zl napis metodą sitodruku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Jeszcze pasek przez środek, i do Rajchu możesz wjechać Nie wiem o co chodzi, ale modny ostatnio ten groszek niesamowicie wśród dzieciarni Kolega z pracy(25) kupił dwa tygodnie temu białe C6, i pierwsze co zrobił to pomalował felgi na groszkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 jest kox możesz zdradzić jaki jest koszt malowania ? 130zl malowanie, 50zl napis metodą sitodruku. 130zł za komplet (2 sztuk) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 jest kox możesz zdradzić jaki jest koszt malowania ?130zl malowanie, 50zl napis metodą sitodruku. 130zł za komplet (2 sztuk) ? Tak Jeszcze pasek przez środek, i do Rajchu możesz wjechać Nie wiem o co chodzi, ale modny ostatnio ten groszek niesamowicie wśród dzieciarni Kolega z pracy(25) kupił dwa tygodnie temu białe C6, i pierwsze co zrobił to pomalował felgi na groszkowo Kto co lubi, żółty i czerwony ma co drugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 ładnie pomalowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki89 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Jak dla mnie jest oryginał. I faktycznie nie jak co 2-gi czerwony lub niebieski. Ciekawe jak będzie za kołem .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Wszystkie części już są więc w przyszłym tyg montaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Na bogato! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Dobre heble . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 ależ to będzie hammować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Hamer fajny zestaw , nie zapomnij posmarować towotem by nie popiskiwały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 tył zostawiasz od esy?? koorde u mnie leżą te heble z eresa i nie mam weny założyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Na tył też wpadnie coś większego, może 330mm z A6 albo coś ciekawego z RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 A pompa wydoli zeby to wspomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Spokojnie, u mnie w automacie jest dwukomorowa czyli o raz mocniejsza niż w manualu. Było by Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Toś mnie teraz wkurfił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 a mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!Grześ Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Widziałem na Żywo Miałem okazje przekonać się osobisćie jak Hamują... jest Gitarra :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi