mystic.pl Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Coś pod Twojego awtomata http://allegro.pl/kierownica-wielofunkcyjna-sport-skora-audi-a5-s5-i1602910612.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Coś pod Twojego awtomata http://allegro.pl/kierownica-wielofunkcyjna-sport-skora-audi-a5-s5-i1602910612.html najs :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 rarytasik nówka sztuka kupuj bo zaraz Cię Trezor wyprzedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trezor Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Nie, nie. Kierownica ładna, ale ja gustuję w pikowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 ja mam pikowana z b8 ale nie s-line na sprzedaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trezor Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 ja mam pikowana z b8 ale nie s-line na sprzedaz Widziałem już wczoraj, ale nie masz manetek do tipa. Poza tym na razie muszę naprawić autko po spotkaniu z małym murkiem, a potem będę myślał o kolejnych zmianach. Żeby nie było zupełnego OT, to muszę przyznać, że zawieszenie ładnie się prezentuje. Ciekawe jak będzie się sprawowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 ogolnie to kiery z manetkami chodzą taniej niż bez... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 ogolnie to kiery z manetkami chodzą taniej niż bez... Z wyjątkiem tych w chromie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 i jak tam autko? już żyje? Koniec tego tygodnia albo początek przyszłego ma być gotowe [br]Dopisany: 03 Maj 2011, 16:48_________________________________________________Wczoraj wpadł mi w ręce gwint FK Silverline X - regulacja wysokości + regulacja twardości (amortyzatory KONI) , stal nierdzewna. Foty z aukcji i do tego stabilizatory fiu fiu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Dzięki Robert za stabilizatory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 To bedzie teraz sztywno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 To bedzie teraz sztywno szkoda że u nie tak nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Autko odebrałem w piątek ale jest jeszcze kilka rzeczy do poprawy i wymiany, m.in. chyba maglownica bo gdzieś coś trze i jeździ się jak bez wspomagania... czekam też jeszcze na felgi, bo na razie piłuję zimówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 piękna jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 za duże te końcówki wydechu... Dobrze że najczęsciej widze Cie w lusterku bo miałbym cały przód okopcony I coś mi się wydaje że krzywo wisi ten wydech...[br]Dopisany: 16 Maj 2011, 10:51_________________________________________________no i brawo Tomek, wreszcie jakieś nietypowe felgi. :good: Na takich to pewnie nikt w lecie nie jezdzi, tak jak chciałeś :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Końcówki i lusterka ładny kociak z tej Twojej się zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Obudowy lusterek z S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Bardzo ładnie się prezentuje, pytanko grill S4 black czy taki szarawy? Obudowy lusterek ori alu czy malowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Piekna, Obudowy lusterek ori alu czy malowane? Lusterka S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Bardzo ładnie się prezentuje, pytanko grill S4 black czy taki szarawy? Obudowy lusterek ori alu czy malowane? Grill black a obudowy ori S4 Końcówki i lusterka ładny kociak z tej Twojej się zrobił na kimś się trzeba wzorować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi