akjam Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Zrobiłem dobry interes z alvaro Ja też od alvaro kupiłem szybki pod chrom ale jedna odtarła do mnie w maczku! Byłem ostatnio w pobliżu po chrom pakiet u yabooo i mogłem odebrać te szybki ale coś się nie zorganizowałem i mam teraz karę! uuu no to na prawdę szkoda to trochę poczekasz zanim znów się coś takiego pojawi albo do ASO na zakupy :gwizdanie: Już pytałem w ASO o ceny bo za tydzień muszę mieć szybę i koszt to ok. 400 pln! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Tomek zapodaj fotki jakieś - jak siedział wcześniej i teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Tomek zapodaj fotki jakieś - jak siedział wcześniej i teraz Mam jedną fotkę, którą wysłał mi Tomek: http://img704.imageshack.us/img704/7940/sdc107791280x768.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Tomek zapodaj fotki jakieś - jak siedział wcześniej i teraz Mam jedną fotkę, którą wysłał mi Tomek: http://img704.imageshack.us/img704/7940/sdc107791280x768.jpg Na tym foto, to dopiero 15km zrobiłem i zawias średnio się spasował. Później wrzucę nowe foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Tomek zapodaj fotki jakieś - jak siedział wcześniej i teraz Mam jedną fotkę, którą wysłał mi Tomek: http://img704.imageshack.us/img704/7940/sdc107791280x768.jpg Na tym foto, to dopiero 15km zrobiłem i zawias średnio się spasował. Później wrzucę nowe foto No to czekamy bo ja szukam jakiegoś zawiasu dla siebie... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 No to mam porównanie, nawet z autem kumpla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Fajne porównanie - szkoda, że nie masz 1BV do kompletu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Fajne porównanie - szkoda, że nie masz 1BV do kompletu Czytałem wczoraj w temacie u fotograf87 że 1BV to też -20mm jak 1BE, tylko że jeszcze twardszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Mnie wczoraj Flyer uświadomił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Wczoraj dotarły dystanse H&R wieczorem jak założę i umyje auto zrobię foty tak wyszło [br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 09:23_________________________________________________I kolejny nietypowy mod nietypowy, bo mało kto chipował i hamował skrzynię multitronic na hamowni :gwizdanie: wykres nie do końca jest wiarygodny, bo nie dało się przytrzymać skrzyni na biegu, bo automatycznie przy danych obrotach wrzucała wyższy bieg.... ale różnica jest odczuwalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENOiX Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 ciekawe jak zniesie to skrzynka. mierzyłeś może czasy przed i po ? elastyczność ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Przed tak, ale po jeszcze nie. Elastyczność bardzo się poprawiła. Co do skrzyni, to za jakiś czas wybieram się do Sopy na wymianę oleju w skrzyni, to poproszę ich o jakiś większy przegląd skrzyni [br]Dopisany: 10 Maj 2010, 22:51_________________________________________________Dawno nikt tu nie zaglądał, to wrzucam kilka fotek dla odświeżenia tematu :gwizdanie: Slovakia Mała polerka Dystanse Czerwone diody Zmodyfikowany uchwyt na telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Może ja też bym wrzucił jakiś dystansik? Co to konkretnie masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Może ja też bym wrzucił jakiś dystansik? Co to konkretnie masz? z tyłu 12mm firmy H&R, przy feldze z ET43 jest taka sama odległość od krawędzi nadkola co z przodu. Od razu lepiej to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ładne odświeżenie, foto ze Słowacji z tą felgą gniecie wora :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Może ja też bym wrzucił jakiś dystansik? Co to konkretnie masz? z tyłu 12mm firmy H&R, przy feldze z ET43 jest taka sama odległość od krawędzi nadkola co z przodu. Od razu lepiej to wygląda No i chyba to będzie dobry pomysł do mojej furki... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 jedz do aso na wymiane oleju nie do sopy, ja juz z tym panem nierozmawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 whoo... kolejny negatyw dla Sopy co sie stalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 No właśnie co się stało? Bo defakto mam termin na 27.08... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 H4mm3R wracając do twojego postu ze zdjęciami dystansu, masz do wymiany tarcze ..... NATYCHMIAST ! jest cala pęknięta i lada dzień ci sie urwie przy hamowaniu...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi