Bart-S Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Tomku - znalazłem żarówki pasujące do ori lampek (przetestuję i dam znać czy są OK). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luap13 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Świetna furka, bardzo ladnie zrobiona. Mod oświetlenia tablicy obowiązkowy:) wyglada super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Dzięki Dziś do H4mm3R Car Spa podechał na mycie Andrzej (srb38vx) swoim furakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NYNA Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Dziś do H4mm3R Car Spa podechał na mycie Andrzej (srb38vx) swoim furakiem Jaki adres tego spa bo też bym podjechał jak tak zaje.biście auto po nim wygląda:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 świeci się jak cycuszki w awatarze:kox: ale - za nie odświeżone Reify:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Polecam i zapraszam do Tomka .Dzięki Tomo zaś sie czegoś człowiek nauczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Ty już do mnie lepiej nikogo nie zapraszaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Ty już do mnie lepiej nikogo nie zapraszaj jeszcze jutro podjada matizym , moja też chce mieć czyste auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Ty już do mnie lepiej nikogo nie zapraszaj jeszcze jutro podjada matizym , moja też chce mieć czyste auto Co za luj ---------- Post added at 16:20 ---------- Previous post was at 16:17 ---------- Poza tym matysiakami się nie zajmuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Ty już do mnie lepiej nikogo nie zapraszaj jeszcze jutro podjada matizym , moja też chce mieć czyste auto Co za luj ---------- Post added at 16:20 ---------- Previous post was at 16:17 ---------- Poza tym matysiakami się nie zajmuję Już wybrzydzo ? Dzięki Tomek jeszcze raz , a fotki prosze do mojego wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 - 30mm coś mało Zobaczymy jak siądzie, bo może będzie coś grubszego Ja wiem co będzie ale nie powiem:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 - 30mm coś mało Zobaczymy jak siądzie, bo może będzie coś grubszego Ja wiem co będzie ale nie powiem:decayed: Ty już wszystkim wypaplałeś w Częstochowie, bo mi wczoraj mówili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Wystarczy jednemu wypaplać i wszyscy wiedzą :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 ja tez chce miec tak czyste autko jak ty to robisz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 ja tez chce miec tak czyste autko jak ty to robisz ?? Mój sekret to ludwik z biedronki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 no prosze jakie to ludzie maja sposoby:polew:jak tylko wróce z trasy to od razu lece do BIEDRONKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Małe zaopatrzenie wiosenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Ja też czekam mam nadzieje że jutro stuff będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Prickbort i Daytona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 I Car Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi