seves Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Dobra, poka ten uchwyt na Ipoda.... Ja Ipoda nie mam... u mnie uchwyt wgląda tak http://img13.imageshack.us/img13/9291/sam25151280x768.jpg takie gumowo-plastikowe mocowanie, które można kupić na allegro pod dany smartfon. U mnie jest on przymocowany na jednej śrubce. Możesz kupić też oryginalny uniwersalny uchwyt, który podobno wzmacnia sygnał antenowy Audi Universelle Handyablage BT für die Handyvorbereitung 9ZF in der Armlehne | eBay ---------- Post dopisany at 10:32 ---------- Poprzedni post napisany at 10:30 ---------- no właśnie była gadka o Wiśle...o której i gdzie?? Jak już to do Ustronia ja jadę przez CZ, wyjazd o 8:30 i gdzieś tam na was poczekam Hamer nie obraź się ale te listwy to wiocha http://cosgan.de/images/smilie/froehlich/a065.gif nie no na żywo to nawet całkiiem fajnie sie prezentuje- co prawda mógł lepiej kolor dobrać ale jeśli jemu/jego kobiecie taki kolor się podoba Jeszcze zadzwonisz i będziesz coś potrzebować ---------- Post dopisany 31-08-2012 at 08:59 ---------- Poprzedni post napisany 28-08-2012 at 11:38 ---------- Hammerku może jakieś foty z wczorajszego rezanka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość .... Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Na pewno będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 no hammer dobiles mnie modami gratulacje autka:thumbup1: nawet to to jakos wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 no hammer dobiles mnie modami gratulacje autka:thumbup1:nawet to to jakos wyglada Po wsi latać wystarczy fajnie że się podobało, Twoje też już nieźle pomodzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 mi jedyne czego brakuje strasznie u siebie to piekne recaro ktore ty masz:slina:gratulecje sa piekne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 mi jedyne czego brakuje strasznie u siebie to piekne recaro ktore ty masz:slina:gratulecje sa piekne zapomniałeś dodać, że wygodne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 sprzedam Ci je kiedś za te 1500 euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 jestesmy w PL wiec liczymy w PLN-ach i za 1500pln bardzo chetnie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Chytry 2 razy traci, kup za 1500 € x 4.10 i będzie git Sent from my Variophone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Pare fotek ze sobotniego zlotu summer cars w kato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 ładnie siedzi ta koza:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Tomek, ładnie siedzi furka ogólnie fajnie prowadzone mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 co za paździoch.. w dodatku felgi nie ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Tomek, ładnie siedzi furka ogólnie fajnie prowadzone mody ładnie siedzi bo miał w sobotę max 1 bara w oponkach na potrzeby scp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 co za paździoch.. w dodatku felgi nie ori Ja bym tu widział rs6 a ty Jędrek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Pełen kox wszystko pięknie się komponuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 co za paździoch.. w dodatku felgi nie ori Ja bym tu widział rs6 a ty Jędrek?? Młody dobrze kombinujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Dzięki synki co za paździoch.. w dodatku felgi nie ori Ja bym tu widział rs6 a ty Jędrek?? Ta fela zostaje na zimę, a na lato znów wróci RS6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 :polew::polew::polew: ---------- Post dopisany at 12:44 ---------- Poprzedni post napisany at 12:43 ---------- nie ma lipy :decayed::decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Ta fela zostaje na zimę, a na lato znów wróci RS6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi