wkowal10 Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Panowie. Mam porysowany, zniszczony ekran MMI- jak go odnowić? Przecież nie jest dotykowy, a jednak zniszczony. Czytałem,że można potraktować go jakimś rozpuszczalnikiem, może benzyną ekstrakcyjną. Czy to aby bezpieczne Macie jakieś propozycje?
skotmen Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Możesz spróbować położyć folie tak jak na telefon podobno pomaga jak rysy nie są głębokie
wrclaguna Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Wystarczy ze przetrzesz szmatka ekran z kurzu a juz powłoka na nim sie rysuje Tutaj pomocny temat http://a4-klub.pl/index.php?/topic/103328-nawigacja-rns-e-odnowienie-zuzytego-wyswietlacza/#entry1577420
Vis Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 (edytowane) wyjąć z ramki i całość przepolerować pastą Displex, pozbawia go to powłoki antyrefleksyjnej, ale efekt jest bardzo dobry. Ew. można po fakcie założyć folię matową przeciwodblaskową Edytowane 30 Września 2016 przez Vis
wkowal10 Opublikowano 30 Września 2016 Autor Opublikowano 30 Września 2016 Trudno jest wyjąć z ramki, żeby wyświetlacz znalazł się na stole w pokoju? Trudno jest wyjąć z ramki, żeby wyświetlacz znalazł się na stole w pokoju? nie ma w zasadzie żadnych rys, jest nierówne zmatowienie. Słyszałem też o Plast-X firmy Meguiar's- co tym sądzicie.
MarcinOslo Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Ja swoj przepolerowalem lekko wlasnie Plast-X'em ,tzn. usunalem ta powloke antyrefleksyjna ,efekt jest bardzo dobry.
vex87 Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Polecam przepolerowanie ekranu pasta displex. Efekt można zobaczyć na zdjęciach. Można również nakleić folie ochronna bądź szkło hartowane. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi