Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B5 AFN]Interfejs od Polski vag 2.5 i problem z komunikacją z vagcom3.11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kupiłem polski vag 2.5 i nie wiem czy można nim robić wszystkie testy, zmiany , logi ,jeżeli ktoś taki ma i robinp. logi proszę o pomoc bo nie wiem jak to ugryść. Nie wiem czy się nie wygłupiłem z takim zakupem ( interfejs z programem 2.5).

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dzieki. to wpadłem z tym zakupem. Co mam kupić ?[br]Dopisany: 18 Grudzień 2008, 22:44_________________________________________________W opisie jest:

odczyt kodów błędów ze sterowników, sprawdzenie czujników,

- kasowanie kodów usterek / inspekcji olejowych, kodowanie podzespołów,

- diagnostykę silnika, ABS, klimatyzacji, skrzyni biegów, licznika i innych podzespołów

- wykonanie adaptacji przepustnicy, aktywacji tempomatu, regulacji xenonów,

- kodowanie kluczy, wysterowanie centralnego zamka, de/aktywacja AIR-BAG,

- przeprowadzanie nastaw podstawowych, test elemetów wykonawczych,

- wiele innych czynności serwisowych.

[br]Dopisany: 18 Grudzień 2008, 22:49_________________________________________________Proszę o porady czy mam kupić inny interfejs czy wystarczy sam program vag-com 4.... , bo interfejs jest kkl ODB2 i myslałem że taki wystarczy , kwastia jest chyba w programie? Prosze o rozjaśnienie mi tematu.

Opublikowano

vag 3.11

Opublikowano

Ja proponuję VAG 3.11

Opublikowano

Dzięki.

Podana wersja z linku jest pełna , czy z ograniczeniami?[br]Dopisany: 19 Grudzień 2008, 13:02_________________________________________________I jeszcze jedno , proszę o mała i dokładna instrukcję robienia logów statycznych i dynamicznych w A4 AFN i jak to zapisać w odp. formie do analizy(dla zielonych :sick3:) dzięki.

Opublikowano

Witam.

Podeślijcie mi prosze vaga w wersji pełnej z codem aktywacji.

Dzięki

Pozdro.

Podeślij zapytanie na prywatną wiadomość to prześlę Ci VAG-COM 311.2 + crack

Opublikowano

Witam ponownie .

Mam programik vagcom3.11 ale niestety nie mogę uruchomić go , wywala com ok ale inetrfejs sie nie łaczy, przypominam że interfejs jest od vag polski. Proszę o pomoc.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Też wystąpił mi taki sam problem w samochodziku Cichyzamosc natomiast umnie i u kolegi STO_PROCENT wszystko się łączyło elegancko. Próbowałem różnych ustawień prędkości transmisji i nic to nie dało być może na innym systemie operacyjnym może pójdzie ja mam Vistę.

Opublikowano

Ja mam XP z sp3 i też lipa , brak mi pomysłów.

musi chodzić..... :wink4:

Opublikowano

Może sterowniki złe bo biorę od vag polski 2.5 bo innych nie mam.

też jadę na tych sterach... daj znać jak będziesz w Olsztynie... pomogę uruchomić :wink4:

Opublikowano

Do PAweł69 i nie tylko :>

Opisz jak to zrobiłeś , i w jakiej wersji masz vag-com.

U mnie ciągle com ok i brak połaczenia z fejsem , a jeszcze powiedz czy masz połączenie na sucho czy po podpięciu do autka i po przekręceniu stacyjki?